09 4272 0222 Usein kysytyt kysymyksetAina ilmainen toimitus*

Bosch GLM 50 CTuotenumero: AD17051

Bosch
Etäisyysmittari
Tuotekuvaus
Tuotenumero: AD17051
Bluetoothilla varustetusta etäisyysmittarista voit siirtää mittausarvot langattomasti suoraan tabletille tai älypuhelimeen. Etäisyymittari mittaa jopa 50 m. Tarkkuus ±1,5 mm. Etäisyysmittarissa on myös sisäänrakennettu kallistusanturi koko ympärysmitalla (360°).
158.60 €
Sis. ALV | Suositushinta: 214.52 €
Lähetetään 2-3 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: AD17051
Bluetoothilla varustetusta etäisyysmittarista voit siirtää mittausarvot langattomasti suoraan tabletille tai älypuhelimeen. Etäisyymittari mittaa jopa 50 m. Tarkkuus ±1,5 mm. Etäisyysmittarissa on myös sisäänrakennettu kallistusanturi koko ympärysmitalla (360°).
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Bosch GLM 50 C Professional on vankka etäisyysmittari, joka toimii luotettavasti vaativallakin työmaalla. Helppokäyttöisessä etäisyysmittarissa on Softgrip-kädensija. Selkeät painikkeet ja helppolukuinen näyttö. 360° kaltevuusanturi, mitta-alue 50 metriä, mittatarkkuus ±1,5 mm. Myös tämä etäisyysmittari mittaa tietenkin myös pinta-alaa, tilavuuksia, kolmion sivuja jne.

Bluetoothilla varustetusta etäisyysmittarista voit siirtää mittausarvot langattomasti suoraan tabletille tai älypuhelimeen. Digitaalikuvan yhdistäminen mittaustietoihin. Helppo ja nopea mittausten siirtäminen digitaalikuvaan. Monipuolisten älypuhelin- ja älylaitesovellusten ansiosta mittausarvojen helppo siirto digitaalikuvaksi. Mittaustulosten siirto ja muokkaus tietokoneella.

Bosch GLM 50:n jalustakierre on pieni, joten se sopii 1/4"-kierteiseen jalustaan, esim. Leica TRI 100.
Tekniset tiedot:  
Työskentelylämpötila (°C) -10 - -45
Valaistu näyttö Kyllä
BlueTooth Kyllä
Varastointilämpötila (°C) -20 - +70
Suojausluokka IP54
Kallistusanturi Kyllä
Kallistusanturi (°) 360
Mitat (mm) 106 x 45 x 24
Tarkkuus (mm) 1,5
Jalustakierre 1/4"
  • Nopea ja tehokas tietojen siirto Bluetoothin välityksellä
  • Helppokäyttöinen parannetun käyttöliittymän sekä valaistun ja käännettävän värinäytön ansiosta.
  • Monipuoliset käyttömahdollisuudet, sisältää paalutustoiminnon ja 360° kaltevuusanturin yksinkertaiseen kulmien mittaukseen ja vaakalinjojen määritykseen.
  • Vankka ja luotettava ISO-sertifioitu laite, suojausluokka IP 54
  • Helppo mittausarvojen vaihto ja älykäs dokumentaatio GLM Measure & Document -sovelluksen ansiosta. Tuetut Android-laitteet: Älypuhelimet ja tabletit alkaen versiosta Android 4.0 / tuetut iOS-laitteet: iPhone 4S, iPad (alkaen 3. sukup.), iPad Air (alkaen 1. sukup.), iPad mini (alkaen 1. sukup.)
  • Tallentaa automaattisesti 30 viimeisintä mittaustulosta ja vakion.
  • Laadi digitaalisia pohjapiirroksia, tee pohjapiirrosten tuonti, muokkaus ja työtulosten vienti GLM Floor Plan -sovelluksen avulla. Tuetut Android-laitteet: Tuetut Android-laitteet: taulutietokoneet alkaen versiosta Android 4.0 / tuetut iOS-laitteet: iPad (alkaen 3. sukup.), iPad Air (alkaen 1. sukup.), iPad mini (alkaen 1. sukup.)

Toimituksen sisältö

  • Säilytyslaukku
Tekniset tiedot

Säilytyslämpötila -20 - 70

Kantama 50 m

Valaistu näyttö Kyllä

Digitaalinen etsin Ei

Käyttölämpötila -10 - 45

Bluetooth Kyllä

Tarkkuus 1.5

Kallistusanturi Kyllä

EAN 3165140822909

Ladattavat tiedostot
Takuu
Pidennä takuuta 3 vuoteen
Takuu koskee kaikkia Boschin sinisiä ammattikäyttöön tarkoitettuja sähkötyökaluja, jotka on rekisteröity 4 viikon kuluessa ostotapahtumasta. Lue lisää Boschin 3 vuoden takuusta.
Suosittelemme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt meidän yksityisyys- ja evästekäytännön.