Leica Lino L2Gs-1Tuotenumero: AD52234

Leica
Ristilaser
vihreällä laserilla
Tuotekuvaus
Tuotenumero: AD52234
Ristilaser viimeisimmällä vihreän laserin tekniikalla, jonka ansiosta linjat näkyvät selkeämmin myös äärimmäisissä valo-olosuhteissa ja pitkillä välimatkoilla. Toimitetaan säilytyslaukun, akkujen, adapterin ja maalitaulun kanssa.
Prisjakt
420,60 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 7-11 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: AD52234
Ristilaser viimeisimmällä vihreän laserin tekniikalla, jonka ansiosta linjat näkyvät selkeämmin myös äärimmäisissä valo-olosuhteissa ja pitkillä välimatkoilla. Toimitetaan säilytyslaukun, akkujen, adapterin ja maalitaulun kanssa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Leica Lino L2Gs-1 on ristilaser, joka heijastaa hyvin näkyviä linjoja toisinsa suhteen oikeissa kulmissa. Leica Lino L2Gs-1 käyttää viimeisintä vihreän laserin tekniikkaa, jonka ansiosta linjat näkyvät entistä selkeämmin myös äärimmäisissä valo-olosuhteissa ja pitkillä välimatkoilla.

Leica Lino L2Gs-1 on tarkoitettu käyttöön sisätiloissa. Ulkona työskennellessä ja tavallista valoisimmissa olosuhteissa voi apuna käyttää laservastaanotinta, esimerkiksi Leica RGR 200, joka tunnistaa lasersäteen ja ilmoittaa tason kirkkailla valodiodeilla.

4 kertaa parempi näkyvyys
Vihreät lasersäteet ovat jopa 4 kertaa näkyvämpiä ihmissilmälle kuin punaiset säteet. Ne ovat siis helpompia havaita etenkin äärimmäisissä valo-olosuhteissa ja pitkillä välimatkoilla, eli monille työpaikoille tavallisissa tilanteissa.

Lukitustoiminto
Sulje itsetasaus manuaalisesti lukitustoiminnon avulla. Lasersäde voidaan tällöin heijastaa vapaasti kallistuksesta huolimatta.

Itsetasaus
Instrumentin ei tarvitse olla täysin vaakatasoisella alustalla, vaan se tasaa automaattisesti jopa ±4° kallistuksen. Instrumentti varoittaa, jos alustan kallistus on enemmän, jolloin se ei pysty itsetasaukseen. Tällöin se ei myöskään heijasta linjoja, jolloin vältyt virheiltä.

Kätevä adapteri
Voit käyttää magneettikiinnitteistä adapteria instrumentin helppoon sijoitteluun. Helppo asennus ilman ruuveja tarjoaa paremmat asennusmahdollisuudet. Voit kiinnittää myös laserin magneettikiinnityksellä. Adapterin voit asentaa esimerkiksi rautaputkiin, raiteisiin ja tankoihin ja sitä voi kääntää jopa 250°.
 • Kompakti ja ergonominen suunnittelu hyvällä otteella
 • Pöly- ja vesisuojattu IP54-luokituksen mukaisesti
 • Ristilaser vihreällä lasersäteellä
 • Heijastaa selkeitä ja teräviä laserlinjoja
 • Vaakatasoiset, pystysuorat ja ristikkäiset linjat
 • 180° vaakatasoinen leviämä
 • Tarkkuus ± 0.3 mm
 • Kallistuman lukitus

Toimituksen sisältö

 • 1 kpl. maalitaulu (vihreä)
 • 3 kpl. AA-paristoja
 • 1 kpl. Leica Twist 250 -adapteri
 • 1 kpl. säilytyslaukku
Tekniset tiedot:
Ulottuvuus35 m (80 m vastaanottimella)
Itsetasausalue± 4°
Vaakatasoinen tarkkuus± 0,3 mm/m
Pystysuora tarkkuus± 0.3 mm/m
Lasertyyppi525 nm, klass II
Paristot (sisältyy)3 kpl. AA-paristoja
IP-luokitusIP 54
Mitat110 × 60 × 100 mm
Pakkaus paino1,2 kg

Spesifikaatiot

Lukitustoiminto Kyllä

Akku kuuluu toimitukseen Kyllä

Laserin väri Vihreä

Kiinnityskierre 1/4 Tuuma

EAN 7640110699928

Arvosteluita

Suosittelemme