eeese OttoTuotenumero: 2920276

eeese
Ilmankuivain
13 l
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920276
Otto on voimakas ilmankuivaaja, jota voit ohjata Google Assistantillasi WiFin kautta. Asunnon ilmankosteuden täydellinen hallinta ei voisi enää olla paljon helpompaa!
Prisjakt
236,60 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 15. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920276
Otto on voimakas ilmankuivaaja, jota voit ohjata Google Assistantillasi WiFin kautta. Asunnon ilmankosteuden täydellinen hallinta ei voisi enää olla paljon helpompaa!

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

eeese Otto on voimakas ilmankuivaaja, jota voit ohjata Google Assistantillasi WiFin kautta. Asunnon ilmankosteuden täydellinen hallinta ei voisi enää olla paljon helpompaa! Otto on eeese:n vuosipäivämalli, jossa on runsaasti niitä ominaisuuksia, joita kompaktilta ilmankuivaajalta voisi toivoa. Se on erittäin hiljainen, vain 35 dB(A), ja siinä on värähtelevä vaatteidenkuivaustoiminto. Se on IPX4-luokiteltu, joten sitä voin käyttää kosteissa tiloissa – ja sen virrankulutus on vain 145 wattia.

Vaatteidenkuivaustoiminto – tehokas, parempi ympäristölle ja edullisempi käyttää
Monissa perheissä kuivausrumpua käytetään silloin, kun vaatteet on saatava nopeasti kuiviksi. Otto-ilmankuivain ratkaisee tämänkin ongelman. Ilmankuivaajassa on nimittäin sisäänrakennettu vaatteidenkuivaustoiminto, jota voit ohjata toiminnallisen näytön kautta. Käytännöllinen värähtelevä vaatteidenkuivaustoiminto kuivaa vaatteet erittäin nopeasti ja käynnistyy vain yhdellä näytön napsautuksella. Koska virrankulutus on vain 145 W, tämä ilmankuivaaja on halvempi ja fiksumpi vaihtoehto kuin kuivausrumpu.

Käytä Otto-ilmankuivaajasi kylpyhuoneessa
Kylpyhuone on yksi niistä huoneista, joissa muodostuu paljon kosteutta. Lämpimän kylvyn jälkeen voi olla mukavaa voida käynnistää Otto-ilmankuivaaja, jotta huoneeseen saataisiin nopeasti normaali ilmankosteus. Otto-ilmankuivain on IPX4-luokiteltu käytettäväksi märkätiloissa, joten voit huoletta asettaa sen kylpyhuoneeseen.

Automaattinen kosteudenhallinta
Otto-ilmankuivaajassa on automaattinen toimintatila, joka valvoo huoneen kosteutta ja poistaa ylimääräisen kosteuden. Voit asettaa toivotun ilmankosteuden ilmankuivaajan näytöltä, ja saat huoneeseen täsmälliseen toivomasi ilmankosteuden. Nämä asetukset tallennetaan automaattisesti myös silloin, kun ilmankuivain sammuu, jolloin et joudu asettamaan niitä uudelleen, kun seuraavan kerran käytät ilmankuivajaasi.

WiFi – ohjaa ilmankuivajaa puhelimellasi tai Google Assistantilla
Tässä ilmankuivaajassa on WiFi-yhteys, joten voit helposti ohjata sitä puhelimellasi. Kätevää, joustavaa ja innovatiivista. Ilmankuivain on yhteensopiva Google Assistantin kanssa.

Helppo käsitellä
Vain 10,2 kiloa painavaa ilmankuivainta on helppo siirtää ympäri sen mukaan, missä huoneessa aiot käyttää sitä. Ilmankuivaimessa on käytännölliset kantokahvat, jotka on integroitu kauniisti muotoiluun.

Erittäin alhainen virrankäyttö
Käytännöllisen ajastintoiminnon avulla voit hallita, milloin ilmankuivain on aktiivinen. Ilmankuivaimen virrankulutus on alhainen, 145 W. Tämä on hyvin alhainen ilmankuivaimelle, joka voi kuivata jopa 13 litraa päivässä. Säiliön tilavuus on 2,3 litraa

Ilmankuivaaja, jossa on huomaamaton ääni
Voit huoletta käyttää Ottoa myös yöllä, sillä siinä on muun muassa älykäs sleep mode -toiminto, jonka aktivointi on helppoa. Jos tämä toiminto on otettu käyttöön, ilmankuivain toimii alhaisella puhallinnopeudella, ja sen äänentaso on niinkin alhainen kuin 35 dB (A).

Otto – laatutuote eeeselta
Otto on osa eeesen suosittua sarjaa. Kaikki tämän sarjan tuotteet on luotu tavoitteena täydellinen synergia Euroopan ilmasto- ja ympäristöosaamisen, tyylikkään ja virtaviivaisen skandinaavisen muotoilun ja uusimman teknologian välillä.
 • Tyylikäs ja kompakti muotoilu
 • Asunnon pinta-ala: 4 ~ 60 m²
 • Kuivauskapasiteetti 13 l/päivä
 • WiFi – yhteensopiva Google Assistantin kanssa
 • Äärimmäisen hiljainen - vain 35 dB (A)
 • Erittäin alhainen virrankäyttö – vain 145 wattia
 • Värähtelevä vaatteiden kuivaustoiminto
 • Ajastintoiminto
 • Bakteereja torjuva ilmansuodatin
 • Sisäänrakennettu ionisaattori
 • IPX4-luokiteltu - sopii käytettäväksi myös kosteissa tiloissa
 • Kätevät kahvat - hyvin helppo siirtää
 • Lapsilukko
 • Ilmankuivain sammuu automaattisesti, kun vesisäiliö on täynnä
Tekniset tiedot 
Maks. työalue 60
Suositettu työalue 4-50 m²
Wifi Kyllä
Kapasiteetti 30 °C/RH80 % l/vrk13
Kapasiteetti 27 °C/RH60 % l/vrk 7
Virrankulutus145W
Syöttövirta: 220-240/50 V/Hz
Ajastin 1 ~ 24 h
Tuulettimen nopeus 2
Ilmatilavuus korkea95 m³/h
Ilmatilavuus Matala 70 m³/h
Äänitaso Korkea39 dB(A)
Äänitaso Matala35 dB(A)
Vesisäiliö2,3 L
Käyttölämpötila5~35 °C
KylmäaineR290
Pestävä suodatin Tyhjennysletku mukana Ei
Tyhjennysletkun halkaisija14 mm
Koko (LxSxK)308x209x445 mm
Paino10,2 kg

Spesifikaatiot

EAN 5704841025523

Arvosteluita

Suosittelemme