HACE PCMH45Tuotenumero: VS18801

HACE
Ilmankostutin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: VS18801
Ilmankostutin, jonka kapasiteetti on 45 litraa/vrk jopa 250 m²:n alueella. Sopii isoihin omakotitaloihin, huoneistoihin, toimistoihin, neuvotteluhuoneisiin, myymälöihin, varastoihin, teollisuuteen, painotaloihin ym.
Prisjakt
505.90 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: VS18801
Ilmankostutin, jonka kapasiteetti on 45 litraa/vrk jopa 250 m²:n alueella. Sopii isoihin omakotitaloihin, huoneistoihin, toimistoihin, neuvotteluhuoneisiin, myymälöihin, varastoihin, teollisuuteen, painotaloihin ym.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

HACE (HALE) PCMH45 on uskomattoman tehokas ilmankostutin, joka on kehitetty isoihin ja vaativiin tiloihin. Ilmankostutin tuottaa jopa 45 litraa vettä vuorokaudessa, ja siinä on letkuliitäntä nopeaa vedentäyttöä varten. HACE PCMH45 on niin tehokas, että sitä voi käyttää jopa 250 m²:n kokoisessa tilassa, ja keveyden ja tukevien pyörien ansiosta sitä on helppo siirtää tarpeen mukaan.

Selkeän ohjauspaneelin ansiosta ilmankostuttimen ohjelmointi ja hoito on hyvin helppoa. Ilmankostutin kytkeytyy pois päältä automaattisesti, kun haluttu ilmankosteus saavutetaan tai vesisäiliö tyhjenee. Suuresta tehosta huolimatta laite on myös hyvin hiljainen. Laitteessa on ajastin, jolla voi helposti säätää käynnistymis- ja pysähtymisajan. HACE PCMH45:ssä on älykäs integroitu suodatin, joka on helppo puhdistaa.

Ilman lämpötila ja suhteellinen kosteus vaikuttavat voimakkaasti sisäilman laatuun. Miellyttävänä ja terveellisenä pidetään 40–50 %:n suhteellista kosteutta. Lämmitysjärjestelmä ja kylmä talvi-ilma laskevat usein suhteellisen kosteuden alle 20 %:n. Mitä kylmempää ulkoilma on, sitä enemmän lämmitystä tarvitaan ja sitä enemmän sisäilma kuivuu. Liian vähäinen ilmankosteus voi aiheuttaa kuivuudesta johtuvia nenän, kurkun ja ihon oireita. Myös huonekalut, matot ja tekstiilit voivat kärsiä kuivasta ympäristöstä. Ilmankostutin helpottaa nenän ja ilmateiden oireita, vähentää staattisen sähkön riskiä ja saa ruukkukasvit ym. viihtymään paremmin.

HACE PCMH45 sopii täydellisesti isoihin omakotitaloihin, huoneistoihin, toimistoihin, neuvotteluhuoneisiin, myymälöihin, varastoihin, teollisuuteen, painotaloihin ym. Se on tehokas ja helppokäyttöinen ilmankostutin, joka tuottaa nopeasti miellyttävän sisäilman.
Tekniset tiedot
Toiminta-alue enintään250 m²
Tuottaa (kylmää ilmaa / lämmintä höyryä)70 W
Kapasiteetti45 litraa/vrk
Säiliön tilavuus30 litraa
MelutasoN. 30 dB
Mitat (korkeus x leveys x syvyys)750x745x440 mm.
Paino5 kg
  • Tehokas ultraääni-ilmankostutin jopa 250 m²:n tiloihin
  • Lisää huoneen ilmankosteutta ja puhdistaa ilmaa pölystä ym
  • Tehokas vedensuodatin
  • Veden suoratäyttö
  • Varustettu ajastimella
  • Energiatehokas ja hiljainen
  • Sopii isoihin omakotitaloihin, huoneistoihin, toimistoihin, neuvotteluhuoneisiin, myymälöihin, varastoihin, teollisuuteen, painotaloihin ym
  • 2 vuoden takuu

Toimituksen sisältö

  • HACE EFS -suodatin

Spesifikaatiot

EAN 8718754100007

Suosittelemme