Calectro Calair-PR-1FTuotenumero: 3055434

Calectro
Paineensäädin
0-10V, IP54
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3055434
Paineensäädin CALAIR-PR mittaa paine-eron ja säätää tuuletinta 0-10V-signaalin avulla. Asetuspisteen ulkolämpötilan kompensointia varten ohjaimeen on kytketty ulkolämpötila-anturi.
Prisjakt
488,00 €
Sis. ALV
3 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3055434
Paineensäädin CALAIR-PR mittaa paine-eron ja säätää tuuletinta 0-10V-signaalin avulla. Asetuspisteen ulkolämpötilan kompensointia varten ohjaimeen on kytketty ulkolämpötila-anturi.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Paineensäädin CALAIR-PR mittaa paine-eron ja säätää tuuletinta 0-10V-signaalin avulla. Asetuspisteen ulkolämpötilan kompensointia varten ohjaimeen on kytketty ulkolämpötila-anturi. Ulkolämpötilan arvo voidaan kirjoittaa CALAIR-PR:ään myös Modbusin kautta. CALAIR-PR:ssä on kaksi digitaalista tuloa, joilla voidaan aktivoida vaihtoehtoinen asetusarvo. Muita valittavia esiohjelmoituja hälytystoimintoja ovat puhaltimen moottorin valvonta ja tulo palohälytyskeskuksesta. Näissä hälytystoiminnoissa on myös mahdollista valita, mitä lähtösignaalia tulisi käyttää ja pitääkö ne nollata automaattisesti vai manuaalisesti. CALAIR-PR on varustettu vaihtuvilla potentiaalivapailla hälytysreleillä, jotka voidaan ohjelmoida erilaisiin hälytystapahtumiin, esim. korkea- ja matalapainehälytyksiin. Viimeiset kymmenen hälytystä tallennetaan hälytyslokiin. CALAIR-PR voidaan lukea ja ohjelmoida Modbus RTU:n (RS485) kautta. Säätönopeutta voidaan mukauttaa erilaisiin paineensäätösovelluksiin, kuten kattotuulettimiin. Kaikki valikkojärjestelmän kautta tehdyt asetukset ja ohjelmointi tallentuvat sähkökatkoksen sattuessa. Paineensäätimen toiminta on taattu letkun pituuteen 100 m asti. Tarkista asennuksen jälkeen, että ilma pääsee virtaamaan vapaasti letkun läpi. CALAIR-PR:ssä on kellomoduuli vaihtoehtoisen asetusarvon aktivoimiseksi. Kellomoduulissa on paristovarmennus, jotta asetukset eivät katkea sähkökatkoksen sattuessa. Päivämäärä ja kellonaika sekä viikoittainen aikataulu voidaan asettaa. Lyhin aikataulutettava aika on yksi tunti.

Sisäinen lasisulake: 5x20 mm, 50 mA, hidas
Hälytysrele: Vaihtava 5 A, 250V
  • Syöttöjännite: 230 V
  • Lähtösignaali: 0–10 V
  • Kotelointiluokka: IP54
  • Ympäristön lämpötila: -30 –+50°C
  • Korkeus: 195 mm
  • Syvyys: 52 mm
  • Paino: 0,5 kg
  • Leveys: 109 mm

Spesifikaatiot

EAN 3055434

Suosittelemme