Calectro CLA-24/230VTuotenumero: 3055437

Calectro
Vuotohälytin
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3055437
CLA:ta käytetään kosteuden seurantaan tiloissa, jotka ovat normaalisti kuivia, esim.
Prisjakt
191,30 €
Sis. ALV

Odotetaan 25.4.2024 toimittajalta

Jos haluat seurata, milloin tuotetta on jälleen varastossa, sinun on hyväksyttävä markkinointievästeet. Klikkaa tästä hallitaksesi evästeitä.
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3055437
CLA:ta käytetään kosteuden seurantaan tiloissa, jotka ovat normaalisti kuivia, esim.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

CLA:ta käytetään kosteuden seurantaan tiloissa, jotka ovat normaalisti kuivia, esim. arkistoissa, kirjastoissa, ala-asemissa, astianpesukoneiden takana ja muissa paikoissa, joissa haluat hälytyksen vesivuodon sattuessa. CLA on huoltovapaa. Vakiovarusteena monijännite 24 V AC/DC tai 230 V AC. Kaksi vaihtavaa potentiaalivapaata relelähtöä (5 A, 250 V). CLA mittaa vastusarvon anturisilmukassa (CLA-ST), joka koostuu kahdesta johtimesta, jotka on kudottu tekstiilinauhaan, ja jonka lopullinen vastus päässä on 680 kOhm. Kun tekstiilinauhaan osuu vettä, vastus muuttuu ja CLA alkaa hälyttää. Anturisilmukka voi olla jopa 100 metriä pitkä. CLA: n mukauttamiseksi eri sovellusten ominaisuuksiin herkkyys voidaan asettaa kolmelle tasolle: matala, keskitasoinen ja korkea herkkyys. CLA toimitetaan esiasetettuna matalalla herkkyydellä. Lopullinen vastus 680 kOhm. Päällystemateriaali on ABS-muovia.

Digitaalisen tulon (DI) kautta voidaan valita kaksi toimintoa:
Digitaalinen tulo (DI) auki: automaattinen nollaus ja hälytysreleiden mahdollinen manuaalinen nollaus. Kun anturisilmukka on kuivunut, hälytys nollautuu automaattisesti.
Digitaalinen tulo (DI) oikosulussa: manuaalinen nollaus 24 tunnin hälytyksen toistolla; jos hälytys laukeaa, CLA on nollattava manuaalisesti joko painamalla Reset-nappia tai katkaisemalla syöttöjännite.
  • Kotelointiluokka: IP20
  • Leveys: 52.5 mm
  • Korkeus: 86.0 mm
  • Syvyys: 59.0 mm
  • Käyttöteho: 4,0 W
  • Ympäristön lämpötila: 0–50 °C

Spesifikaatiot

EAN 3055437

Suosittelemme