Belimo NFATuotenumero: 3055580

Belimo
Pellin moottori
10 Nm, jousi
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3055580
Palautusjousella varustettu moottori NFA on tarkoitettu käytettäväksi ilmanvaihtolaitteiden pelleissä. NFA perustuu uusimman sukupolven toimilaitetyyppiin NF.
Prisjakt
345,90 €
Sis. ALV
6 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3055580
Palautusjousella varustettu moottori NFA on tarkoitettu käytettäväksi ilmanvaihtolaitteiden pelleissä. NFA perustuu uusimman sukupolven toimilaitetyyppiin NF.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Palautusjousella varustettu moottori NFA on tarkoitettu käytettäväksi ilmanvaihtolaitteiden pelleissä. NFA perustuu uusimman sukupolven toimilaitteiden tyyppeihin NF.. ja SF.. Erittäin kestävä kotelo ja 10 Nm:n vääntömomentti.

Soveltuu esimerkiksi suuriin raitisilmapelteihin, joissa moottoria ohjataan sisäänrakennetulla jousella sähkökatkon sattuessa. Automaattinen syöttöjännite 24 ja 230 V. Helppo asentaa käännettävällä pellin akselikytkimellä lyhyitä akseleita ja käännettävää moottoria varten (käyttömoottorin/jousen kiertosuunta). Kun kytketään syöttöjännite AC 24 ... 240 V tai DC 24 ... 125 V, moottori siirtyy käyttöasentoon samalla kun palautusjousi jännittyy.

Jos syöttöjännite katkeaa, jouseen varastoitunut energia vapautuu, mikä palauttaa moottorin turva-asentoon. Helppo suora-asennus pellin akselille yleiskiinnikkeellä kaksinkertaisella liitoksella. Moottorin pyöriminen estetään mukana toimitetulla kiertosuojalla. Säädettävä kiertokulma ja säädettävät mekaaniset rajoittimet. Erittäin toimintavarma. Moottori on ylikuormitussuojattu eikä tarvitse rajakytkimiä ja pysähtyy automaattisesti rajoittimien kohdalle.
  • AC 24...240 V / DC 24...125 V, auki-kiinni
  • Moottorin käyntiaika: 75 s / 90°
  • Käyntiaika, vikaturvallinen: 20 s / 90°
  • IP54, manuaalinen pakko-ohjaus käsikammella ja lukituskytkimellä
  • Liitäntä: Kaapeli 1 m PVC
  • Moottorin liikesuunta valittavissa asennuksella L/R
  • Karan käyttö: Yleiskiinnikekytkin 10...25,4 mm

Spesifikaatiot

EAN 3055580

Suosittelemme