Mitsubishi Electric VL-50Tuotenumero: VS17700

Mitsubishi Electric
Ilmanvaihtolaite
Tuotekuvaus
Tuotenumero: VS17700
Ilmanvaihtolaite, jonka melutaso on vain 15 dB ja lämpötilavaikutusaste jopa 85 %. Toimii yksittäisellä 4 W:n liitännällä ja on helppo asentaa. Yksi reikä seinässä riittää ja laitteen voi asentaa pystyyn tai vaakaan.
Prisjakt
499,90 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: VS17700
Ilmanvaihtolaite, jonka melutaso on vain 15 dB ja lämpötilavaikutusaste jopa 85 %. Toimii yksittäisellä 4 W:n liitännällä ja on helppo asentaa. Yksi reikä seinässä riittää ja laitteen voi asentaa pystyyn tai vaakaan.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Mitsubishi Electric VL-50 on ilmanvaihtolaite, jonka melutaso on vain 15 dB ja lämpötilatehokerroin jopa 85 %. Toimii yksittäisellä 4 W:n liitännällä ja on helppo asentaa. Yksi reikä seinässä riittää ja laitteen voi asentaa pystyyn tai vaakaan.

Huono ilmanvaihto on nykyään iso ongelma
Tiiviit, huonosti rakennetut talot pakottavat meidät tuulettamaan raittiin ilman toivossa. Sisääntuleva ilma ei kuitenkaan ole pelkästään raikasta vaan myös kylmää ja se pitää lämmittää, mikä maksaa turhaa rahaa. Myös kosteus, radon, home ja savunhaju vaikuttavat sisäilmaan. Ratkaisu tähän on Mitsubishi Electricin ilmanvaihtolaite, joka tuulettaa ilman avonaisia ikkunoita.

Sisäympäristösi
Haju, home, siitepöly, radon ja monet muut samanlaiset tekijät vaikuttavat sisäilmaan ja sisätiloissa oleskelevien hyvinvointiin. Ikkunoiden pintaan kertyvä kosteus on eräs merkki huonosta ilmanvaihdosta. Ilmanvaihtolaitteemme ansiosta parannat sisätilojesi energiatehokkuutta, sillä sen lämmönkierrätystoiminnon ansiosta lämpötilatehokerroin on jopa 85 %. Ilmanvaihtolaitteemme on kapeasti muotoiltu sopimaan kotiympäristöön ja sen äänieristyksen ansiosta se on myös hyvin hiljainen. Näin arkesi ei häiriinny! Tämä ilmanvaihtolaite kattaa enintään 80 m² tilan. Asennus on erittäin helppoa - tarvitset vain yhden reiän seinään ilmanvaihtoputkea varten. Asennus vaatii yleensä vain muutaman tunnin, ja jos olet kätevä käsistäsi, voit asentaa sen aivan itse.
Tekniset tiedot
Ilmavirtaus Matala: 15 m3/hKorkea: 51 m3/h
Melutaso Matala: 15 dB(A)Korkea: 36 dB(A)
Teho 4–14 W
Paino 6,2 kg
  • Vain noin 15 dB melutaso
  • Lämpötilatehokerroin jopa 85 % ja vain 4 W:n kulutus
  • Voit valita, asennatko sen pystyyn vai vaakaan
  • Vain yksi reikä seinään (120 mm)
  • Ilmavirta 51 res. 15 m3/h
  • Kytke virta helposti pistotulpalla
  • Vähentää pölyä, hajuja, radonia ja kosteutta
  • Helppo asentaa

Toimituksen sisältö

  • 1 x pistotulppa
  • Putki enintään 650 mm paksuille seinille

Spesifikaatiot

EAN 4902901803680

Arvosteluita

Suosittelemme