RAYCHEM T2RödTuotenumero: 28110452

RAYCHEM
Lämpökaapeli
1 m, lattioihin, joissa on valukerros, 15 W/m
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 28110452
Lattialämmitykseen tarkoitettu itserajoittuva lämpökaapeli, jolla säädellään pintavaikutusta, jos lattiapinta eristetään matolla tai vastaavalla, mikä vähentää ylilämpötilojen riskiä. 1 m.
Prisjakt
11.90 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 28110452
Lattialämmitykseen tarkoitettu itserajoittuva lämpökaapeli, jolla säädellään pintavaikutusta, jos lattiapinta eristetään matolla tai vastaavalla, mikä vähentää ylilämpötilojen riskiä. 1 m.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Raychem T2Red on lattialämmitykseen tarkoitettu itserajoittuva lämpökaapeli, jolla säädellään pintavaikutusta, jos lattiapinta eristetään matolla tai vastaavalla, mikä vähentää ylilämpötilojen riskiä. Samalla se on energiatehokas ja vaikuttaa oikealla tavalla koko huoneen pintaan olosuhteista riippuen. Tämä tarkoittaa, että kylmän ulkoseinän kohdalla vaikutus lisääntyy ja kirkkaalla auringonvalolla vaikutus vähenee. Lämpökaapeli kytketään suoraan termostaattiin ja se voidaan kytkeä ristiin ilman ylikuumenemisen riskiä. Liitännän enimmäispituus 100 m/10 A, n. 10 m². Käytä suurempia pintoja varten kontaktoria.

Kaapeli on tarkoitettu asennettavaksi kaikentyyppisten kaksoislattioiden ja tilojen, esim. kylpyhuoneiden, keittiöiden, makuuhuoneiden, eteisten ja olohuoneiden, valukerrokseen 10–15 mm:n tasoitusmassaan. Kuivissa tiloissa voidaan käyttää 13 mm:n T2Reflecta-eristelevyjä uiviin lattioihin, jotka on valmistettu puusta, laminaatista ja muovimatosta. Klinkkerien osalta levyt on kiinnitettävä T2Reflecta-liimalla. T2Reflecta-eristelevyn yläosa peitetään T2Reflecta P-fix Primer -pohjusteella, minkä jälkeen klinkkerilaattojen kiinnittämiseen käytetään mitä tahansa C2F-kiinnityslaastia. Vaihtoehtoisesti klinkkerilaatat kiinnitetään suoraan T2Reflecta-liimalla.

Huomaa, että tuote myydään metritavarana! Valitse haluttu metripituus antamalla lukumäärä ostopainikkeen vieressä (esim. 3 kpl = 3 metriä). Enintään 305 m voidaan toimittaa kelassa.
  • PVC-vapaa
  • Ei kehitä sähkökenttiä ja merkityksettömät magneettikentät
  • Varustettu pituusmerkinnöillä
  • Energiatehokas, erilainen vaikutus asiayhteydestä riippuen
  • Asennetaan valukerrokseen tasoitusmassaan
  • Väri: Punainen
Tekniset tiedot: 
Lämmitysteho15 W/m
Merkkijännite230 V
KaapelityyppiItserajoittuva, rinnakkainen
Suurin käyttölämpötila65 °C
Mitat (K x L)5,8x8,5 mm

Spesifikaatiot

EAN 7330957002196

Arvosteluita

Suosittelemme