eeese LunaTuotenumero: 3136628

eeese
Kosteudenpoistaja
vähentää kosteutta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3136628
Luna on pieni ja kompakti 2-in-1 -kosteudenpoistaja ja ilmanpuhdistin, jossa on monia ominaisuuksia, jotka vähentävät tehokkaasti ylimääräistä kosteutta jopa 50 m2:n huoneissa. Luna on poikkeuksellisen hiljainen ja sopii täydellisesti pienempiin huoneisiin.
Uusi
Prisjakt
249,10 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 29. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3136628
Luna on pieni ja kompakti 2-in-1 -kosteudenpoistaja ja ilmanpuhdistin, jossa on monia ominaisuuksia, jotka vähentävät tehokkaasti ylimääräistä kosteutta jopa 50 m2:n huoneissa. Luna on poikkeuksellisen hiljainen ja sopii täydellisesti pienempiin huoneisiin.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Luna on pieni ja kompakti 2-in-1 -kosteudenpoistaja ja ilmanpuhdistin, jossa on monia ominaisuuksia, jotka vähentävät tehokkaasti ylimääräistä kosteutta jopa 50 m2:n huoneissa. Luna on poikkeuksellisen hiljainen ja sopii täydellisesti pienempiin huoneisiin. Lunassa on sisäänrakennettu Wi-Fi, joka tekee kosteudenhallinnasta helppoa ja kätevää sovelluksen kautta. Sovellus on yhteensopiva TUYA:n ja Google Assistantin kanssa.

2-in-1: kosteudenpoistaja ja ilmanpuhdistin yhdessä
Ota kaikki hyöty irti kosteudenpoistajastasi yhdistämällä tehokas kosteudenpoisto ja HEPA-laatuinen ilmanpuhdistus. Luna on saatavana päivitettynä 2-in-1 hybridimallina, ja siksi se pystyy sekä vähentämään kosteutta että puhdistamaan ilmasta pölyn, siitepölyn ja muut allergeenit.

HEPA-suodatin
Kun lisäät HEPA-suodattimen, voit parantaa huoneen ilmanlaatua. HEPA-suodatin vähentää pölyn, siitepölyn ja muiden allergeenien kertymistä ja vähentää allergisia reaktioita. Lisäksi suodatin poistaa ilmasta homeitiöt, bakteerit ja virukset.

Wifi - hallitse kosteudenpoistajaa puhelimen tai Google Assistantin avulla
Lunassa on Wi-Fi -yhteys, joten laitetta ja kosteutta voidaan ohjata täysin matkapuhelinsovelluksella missä tahansa oletkin. Se on älykäs, joustava ja innovatiivinen! Laitteen sovellus on TUYA- ja Google Assistant -yhteensopiva.

Erittäin hiljainen ja energiatehokas
Luna on erittäin hiljainen kosteudenpoistaja, jonka melutaso on pienimmillään vain 36 dB(A). Se on erittäin hiljainen kosteudenpoistajaksi, ja siksi Luna sopii täydellisesti pienempiin huoneisiin. Lisäksi Lunan virrankulutus on vain 165 W, ja sen käytännöllisen ajastintoiminnon avulla voit helposti määrittää, milloin kosteudenpoistaja sammuttaa itsensä ja säästää siten sähköä.

Pyykinkuivaustoiminto – tehokas, ympäristöystävällinen ja sähköä säästävä
Monissa kotitalouksissa on pakko käyttää kuivausrumpua, jotta perheen vaatteet saadaan nopeasti kuivaksi. Luna ratkaisee tämän ongelman helposti. Kosteudenpoistajassa on älykäs sisäänrakennettu pyykinkuivaustila, jota on helppo ohjata näytöstä. Yhdellä napin painalluksella käynnistät käytännöllisen pyykinkuivaustilan, jolla vaatteet kuivuvat pikavauhtia. Koska Luna kuluttaa virtaa vain 165 W, se on paljon kuivausrumpua edullisempi ja parempi vaihtoehto.

Sisäänrakennettu ionisaattori
Lunan sisäänrakennettu ionisaattori (lisävaruste) luo negatiivisia ioneita, jotka sitovat positiivisesti varautuneita molekyylejä kuten pölyä, siitepölyä, savua ja muita allergeeneja. Nämä molekyylit sitoutuvat toisiinsa ja muuttuvat isommiksi molekyyleiksi, jotka eivät pysty enää leijumaan ilmassa ja putoavat siksi maahan pölypartikkeleina. Siitä ne voidaan helposti lakaista tai imuroida pois.

Kosteudenpoistajaa voidaan käyttää nukkuessa
Luna takaa hyvän sisäilman perheen nukkuessa. Jos kosteudenpoistajaa käytetään makuuhuoneessa, se voidaan jättää käyntiin yöajaksi, sillä Lunassa on älykäs virransäästötoiminto, joka on helppo ja nopea ottaa käyttöön. Toiminnon ollessa käytössä kosteudenpoistajan tuuletin pyörii hitaammin ja melutaso on vain 36 dB (A).

Helppo kosteustason säätö
Lunassa on älykäs LED-näyttö, jossa on pehmeät painikkeet ja niillä halutun kosteustason asettaminen on helppoa. Kun asetettu kosteustaso saavutetaan, Luna sammuu itsestään ja käynnistyy jälleen, kun kosteustaso ylitetään. Huoneen lämpötila ja kosteus ovat tärkeitä sen kannalta, kuinka monta litraa kosteutta vuorokaudessa voidaan käsitellä.

Helppo käsitellä
Luna on helppo siirrellä huoneesta toiseen, sillä se painaa vain 10,7 kg. Kosteudenpoistajassa on kantokahva, joka sopii kauniisti muuhun muotoiluun. Lisäksi Lunaa on helppo siirrellä siinä olevien 360 astetta kääntyvien pyörien ansiosta.

Jatkuvan kuivauksen mahdollisuus/automaattisammutus
Kosteudenpoistajassa on sisäänrakennettu vesisäiliö, johon ilmasta kerätty kosteus kerätään. Kun laitteeseen liitetään erillinen tyhjennysletku, vesi voidaan ohjata suoraan viemäriin, jolloin vesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää. Siten kosteudenpoistaja voi toimia tauotta, mikä on hyvä ratkaisu esimerkiksi kellareissa tai kesämökeillä. Jos et halua liittää tyhjennysletkua, Lunassa on automaattinen sammutustoiminto ja täyden säiliön ilmoitin, joka sammuttaa kosteudenpoistajan automaattisesti säiliön ollessa täysi. Lunan vesisäiliön maksimikapasiteetti on 2,6 litraa.

Luna – eeese air caren laatutuote
Luna kuuluu eeese air caren suosittuun kosteudenpoistajien tuotevalikoimaan. Kaikki tämän tuoteperheen kosteudenpoistajat on suunniteltu tavoitteena yhdistää vankka tietämys Euroopan ilmastosta ja ympäristöstä sekä tyylikkään linjakas skandinaavinen muotoilu ja uusin teknologia.
  • Wi-Fi
  • HEPA-suodatin - auttaa pölyn, siitepölyn ja muiden allergeenien kertymistä vastaan. Poistaa myös homeitiöitä, bakteereita ja viruksia ilmasta
  • Vaatteiden kuivaustoiminto
  • Ionisaattori: Kyllä
  • Automaattisammutus, kun vesisäiliö on täynnä
  • 24 tunnin ajastin (off)
  • Älykäs virransäästötoiminto
  • Automaattinen kosteudenpoisto
  • Kosteusanturi
  • Automaattinen sulatus
  • Kantokahva ja pyörät helpottavat siirtämistä ja kuljetusta
  • Lapsilukko
Tekniset tiedot 
Leveys30 cm
Syvyys25,6 cm
Korkeus48,4 cm
Suurin työskentelyala50 m2
Suositeltu työskentelyala4-40 m2
Tyhjennysletkun halkaisija14 mm
Kapasiteetti 30 °C/RH 80 % l/vrk12
Kapasiteetti 27 °C/RH 60 % l/vrk7,5
Virrankulutus165W
Virtalähde220–240/50 V/Hz
Tunnit1~24 tuntia
Puhaltimen nopeus2
Ilmamäärä: Korkea90 m3/h
Ilmamäärä: Matala70 m3/h
Melutaso: Korkea40 dBA
Melutaso: Matala36 dBA
Vesisäiliö2,6 litraa
Käyttölämpötila5 ~ 35 ° C
TeknologiaJäähdytys
JäähdytysnesteR290
AktiivihiilisuodatinEi
UV-valoEi

Spesifikaatiot

Wifi Kyllä

Käyttöalueet Työpaikka, Asunto, Kuivaus, Pesuallas

Huonekoko, maks. 40 m²

Suodatintyyppi HEPA-suodatin

EAN 5704841025646

Ladattavat tiedostot

Suosittelemme