09 4272 0222 Aina ilmainen toimitus*

eeeseAlbaTuotenumero: 2920004

eeese
Ilmastointilaite
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920004
Alba on siirrettävä ilmastointilaite, jossa on A-merkitty energiatehokkuus, 7000 BTU, pestävä suodatin, kosketusnäyttö ja kaukosäädin. Tämä kompakti siirrettävä ilmastointilaite alentaa tehokkaasti lämpötilaa jopa 20 m2:n tilassa.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920004
Alba on siirrettävä ilmastointilaite, jossa on A-merkitty energiatehokkuus, 7000 BTU, pestävä suodatin, kosketusnäyttö ja kaukosäädin. Tämä kompakti siirrettävä ilmastointilaite alentaa tehokkaasti lämpötilaa jopa 20 m2:n tilassa.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus
eeese Alba on siirrettävä ilmastointilaite, jossa on A-merkitty energiatehokkuus, 7000 BTU, pestävä suodatin, kosketusnäyttö ja kaukosäädin. Tämä kompakti siirrettävä ilmastointilaite alentaa tehokkaasti lämpötilaa jopa 20 m2:n tilassa. A-merkki energiatehokkuudessa ja 7000 BT:n jäähdytyskapasiteetti mahdollistavat sen, että Alba pitää huoneet mukavina ja viileinä tarpeen mukaan.

Siirrettävä ilmastointilaite, sisäänrakennettu ajastin
Ilmastointilaite Alba on helppo asentaa ja käyttää ja sitä voi helposti siirtää tarvittaessa integroitujen kahvojen ja vankkojen 360 asteen pyörien kautta. Tässä ilmastointilaitteessa on sisäänrakennettu ajastin, joten voit asettaa laitteen aloittamaan, ennen kuin haluat oleskella huoneessa.

Alba - Ilmastointilaite, joka sekä jäähdyttää, puhaltaa että kuivaa
Ilmastointilaite Albassa on monia etuja ja se on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Vaikka Alban ensisijainen tehtävä on ilmastointi, Alba on monitoimituote, jonka ei tarvitse olla piilossa, kun kuumat kuukaudet ovat ohi. Alba toimii myös ilmankuivaimena – sen kuivauskapasiteetti on jopa 17 litraa päivässä. Lisäksi ilmastointilaite Alba voi myös puhaltaa ilmaa ulos, kuten tuuletinpuhallin.

Ilmastointilaite Alba täyttää tulevat ympäristövaatimukset
Ilmastointilaite Albasta saat koneen, joka on sovitettu tulevaisuuden ympäristövaatimuksiin. Tätä ilmastointia varten käytetään kylmäainetta R290, joka on ympäristöystävällisempi kylmäaine kuin fluoratut kaasut (HFC), joita on tähän asti käytetty kylmäaineena ilmastointilaitteissa, ilmankuivaimissa ja monissa muissa koneissa. Ympäristöystävällinen kaasu tekee Alba-ilmastointilaitteesta energiatehokkaamman kuin aiemmin markkinoilla olleet ilmastointilaitteet.

Ilmastointilaite, helppo asennus
Alba on siirrettävä ilmastointilaite, joka ei vaadi reikää seinään kuuman ilman siirtämiseksi ulos huoneesta. Tähän ilmastointilaitteeseen kuuluu nimittäin ikkunasarja. Tämä ikkunasarja koostuu suukappaleesta ja levystä, joka on helppo sijoittaa ikkunaan. Suukappale yhdistetään yksinkertaisesti letkuun, joka sitten kiinnitetään levyyn, ja ilmastointilaite on valmis käytettäväksi.

Alba-ilmastointilaitetta on helppo käyttää kaukosäätimen tai kosketusnäytön kautta.

Alba – laadukas tuote eeselta
Alba on osa eeesen suosittua ilmastointilaitesarjaa. Kaikki tämän sarjan ilmastointilaitteet on luotu tavoitteena täydellinen synergia Euroopan ilmasto- ja ympäristöosaamisen, tyylikkään ja virtaviivaisen skandinaavisen muotoilun ja uusimman ilmastointi- ja jäähdytystekniikan välillä. Siksi kaikki eeese-tuotteet vuodesta 2020 eteenpäin noudattavat tulevaisuuden ympäristövaatimuksia.
  • 7000 BTU
  • Ikkunasarja sisältyy
  • LED- ja kosketusnäyttö kaukosäätimellä
  • Kahvat ja pyörät, jotka kääntyvät kaikkiin suuntiin
  • 24 tunnin ajastin
  • Ilmaisin, joka osoittaa, kun vesisäiliö on täynnä
  • Pestävä suodatin
Tekniset tiedot: 
Suositettu työalue10-20 m2
Jäähdytyskapasiteetti7000 BTU/t (2050 W)
Syöttövirta220-240/50 V/Hz
Virrankulutus (jäähdytys)780
Nimellisvirta (jäähdytys)3,9
Energiatehokkuus (EER)Luokka A 2.61
KylmäaineR290
Äänitaso maks65 dB(A)
Kuivauskapasiteetti17 l/vrk
Ilmankierto300 m3/t
Nettopaino21 kg
Tuotteen koko305x328x678 mm
Ladattavat tiedostot
Suosittelemme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt meidän yksityisyys- ja evästekäytännön.