eeese EmilTuotenumero: 2920262

eeese
Ilmankuivain
12 L, WiFi
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920262
Ilmankuivain, jonka melutaso on vain 36 dB, sopii jopa 50 neliömetrin huoneisiin. Varustettu wifillä, jonka avulla laitetta voidaan hallita matkapuhelimen kautta.
Prisjakt
248.00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään ma 3. lokakuuta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2920262
Ilmankuivain, jonka melutaso on vain 36 dB, sopii jopa 50 neliömetrin huoneisiin. Varustettu wifillä, jonka avulla laitetta voidaan hallita matkapuhelimen kautta.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Eeese Emil on yksi pienimmistä ilmankuivaajista, jonka muotoilu on sekä klassinen että tyylikäs, joten laite voi poistaa kosteuden huomaamattomasti joko lämmitetystä kellarista tai pienemmästä oleskelutilasta. Emil on kooltaan ja kapasiteetiltaan sopiva pienempiin, kork. 50 neliömetrin oleskelutiloihin. Tämän ilmankuivaimen automaattinen toimintatila valvoo huoneen kosteutta ja poistaa ylimääräisen kosteuden lämmityksen aikana.

Wifi - ohjaa ilmankuivaajaa puhelimen kautta
Ilmankuivain on varustettu wifillä, joka mahdollistaa laitteen ohjaamisen matkapuhelimella. Se on älykäs, joustava ja innovatiivinen.

Vaatteiden kuivaustoiminto — tehokas, parempi ympäristölle ja pienempi sähkölasku
Monissa perheissä kuivausrumpu pyörii useita kertoja viikossa. Se rasittaa sekä vaatteitasi että sähkö- ja vesilaskuasi ja on epäterveellistä ympäristölle. Siksi tämä ilmankuivaimen vaatteidenkuivaustoiminto on erittäin suosittu. Sen ansiosta perheen märät päällysvaatteet ja pyykit kuivuvat ennätysajassa. Vain yksi napsautus näytöllä, ja kätevä vaatteidenkuivaustoiminto käynnistyy. Koska virrankulutus on vain 155 W, tämä ilmankuivain on halvempi ja älykkäämpi vaihtoehto kuin kuivausrumpu.

Hienovaraisen hiljainen ilmankuivain
Vain 11,6 kiloa painavaa ilmankuivainta on helppo siirtää sen mukaan, missä haluat käyttää sitä. Ilmankuivain on varustettu käytännöllisillä kantokahvoilla, jotka ovat olennainen osa suunnittelua. Emilissä on 2 säätöasentoa ja molemmissa niistä ilmankuivaimen ääni on hyvin alhainen – 36 dB asetuksessa 1 ja 42 dB asetuksessa 2. Tämän seurauksena Emiliä voi käyttää oleskelutiloissa – huomaat ilmankuivaimen vain, kun kuuntelet tarkasti.

Helppo kosteustason asetus
Emil on varustettu älykkäällä LED-näytöllä ja soft-key-ohjelmanäppäimellä, joten voit helposti asettaa haluamasi kosteustason. Emil pysähtyy itsestään, kun valittu kosteustaso saavutetaan ja käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun se ylittyy. Suodatin on pesunkestävä ja ilmankuivaimessa on automaattinen sammutustoiminto, kun säiliö on tyhjennettävä.

Möjlighet till kontinuerlig dränering
Avfuktaren har möjlighet till kontinuerlig dränering så att du kan ansluta den direkt till avloppet via en slang och därmed inte behöver fundera på om den behöver tömmas

Todella alhainen virrankulutus
Käytännöllisen ajastintoiminnon avulla voit hallita, milloin ilmankuivain on aktiivinen. Ilmankuivaimen virrankulutus on alhainen, 155 W. Tämä on hyvin vähän ilmankuivaimelle, jonka kapasiteetti on 12 litraa päivässä. Huoneen lämpötila ja kosteus vaikuttavat erittäin paljon siihen, kuinka monta litraa kosteutta käsitellään päivän aikana.
  • WiFi
  • Automaattinen kosteudenpoisto
  • Vaatekuivaustila
  • LED-näyttö ohjelmistonäppäimellä
  • Automaattinen uudelleenkäynnistys
  • Automaattinen sammutus, kun vesisäiliö on täynnä
  • Pestävä ilmansuodatin
  • Mahdollisuus jatkuvaan tyhjennykseen (letku ei sisälly)
Tekniset tiedot:
Maks. työalue50 m2
Suositettu työalue2-40 m2
Kapasiteetti 30 °C/RH80%12 l/päivä
Kapasiteetti 27 °C/RH60%7,5 l/päivä
Virrankulutus (käyttö)155 W
Syöttövirta220-240/50 V/Hz
Ajastin1 ~ 24 h
Tuulettimen nopeus2
Ilmatilavuus Korkea105 m3/h
Ilmatilavuus Matala80 m3/h
Äänitaso Korkea40 dB(A)
Äänitaso Matala36 dB(A)
Vesisäiliö2,6 l
Käyttölämpötila5~35 °C
KompressoriMäntä
KylmäaineR290
SuodatinPestävä
Tyhjennysletkun halkaisija14 mm
Nettopaino11,6 kg
Bruttopaino12,7 kg
Tuotteen koko (LSK)300x250x463 mm

Spesifikaatiot

EAN 5704841025028

Suosittelemme