Dräger 6820 AlkotestTuotenumero: MH15130-2

Dräger
Alkometri
sis. tulostimen
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MH15130-2
Alcotest 6820 on alkometri ammattikäyttöön, kun mittaustulos on pystyttävä tulostamaan. Alkometri on langattomasti liitettävissä kannettavaan tulostimeen nopeaa ja joustavaa mittaustulosten kirjausta varten.
Prisjakt
1 520,60 €
Sis. ALV
Arvioitu toimitusaika 5-8 päivää toimittajalta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: MH15130-2
Alcotest 6820 on alkometri ammattikäyttöön, kun mittaustulos on pystyttävä tulostamaan. Alkometri on langattomasti liitettävissä kannettavaan tulostimeen nopeaa ja joustavaa mittaustulosten kirjausta varten.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Dräger Alcotest 6820 on menestyneen Dräger Alcotest 6810:n edelleenkehittelyn tulos. Uudessa mallissa on useita parannettuja ominaisuuksia, kuten lyhyempi reagointiaika ja kestävämpi suojakuori. Koeteltu anturi tekee Alcotest 6820:sta luotettavan kumppanin alkoholin mittaukseen uloshengitysilmasta. Alkometri tallentaa viimeiset 5 000 testitulosta sekä niiden testinumerot, päivämäärät ja kellonajat.

Dräger Alcotest 6820 on alkometri ammattikäyttöön, jossa mittaustulos on pysyttävä tulostamaan. Alkometri on langattomasti liitettävissä kannettavaan tulostimeen nopeaa ja joustavaa mittaustulosten kirjausta varten.

Alkometri on erittäin helppokäyttöinen, ja otetun näytteen tulos esitetään nopeasti. Alkometri käynnistetään painamalla etuosan suurta painiketta. Muutaman sekunnin kuluttua näyttöön tule teksti "Valmis", minkä jälkeen mittariin voidaan puhaltaa. Äänimerkki osoittaa, että alkometriin puhalletaan oikealla voimakkuudella, ja tulos esitetään suoraan näytössä. Laitteella voidaan ottaa yli 1 500 näytettä ennen kuin kaksi AA-paristoa on vaihdettava. Laite on ruotsinkielinen, ja tulos esitetään promilleina.

Helppokäyttöinen

Laite on valmis näytteenottoon painiketta painamalla. Puhallus suukappaleeseen ja tulos esitetään suoraan näytöllä. Alkometrissä on vain yksi painike ja ruotsinkieliset tiedot, joten se on erittäin helppokäyttöinen.

Alhainen virrankulutus

Laitteella voidaan ottaa yli 1 500 näytettä ennen kuin kaksi paristoa (AA-paristot) on vaihdettava.

Erikoismuotoiltu suukappale

Suukappaleiden muodon ansiosta niitä ei voi asentaa väärin. Ilman ulostuloa ei voi peittää, mikä vaikeuttaa manipulointia näytettä otettaessa. Suukappaleen välikeosan ansiosta testattavan henkilön huulet eivät koske laitekoteloa. Välikeosa helpottaa myös suukappaleen irrottamista laitteesta.

Käytännöllinen malli

Pienen mallin ansiosta laitetta voidaan kantaa rintataskussa. Ergonomisen muotoilun ansiosta alkometriä voi käyttää sekä oikealla että vasemmalla kädellä.

Kalibrointi

Dräger Alcotest 6820 on kalibroitu tehtaalla. Alkometri on tämän jälkeen kalibroitava kerran vuodessa mittaustarkkuuden varmistamiseksi.

Mukana toimitettavat tarvikkeet:

  • 3 suukappaletta
  • 2 AA-paristoa
  • Käsihihna
  • Tulostin
  • Muovinen laukku
  • Manuaalinen

Spesifikaatiot

EAN KI D4900164

Suosittelemme