Bosch GAM 220 MFTuotenumero: NB17030

Bosch
Digitaalinen kulmamitta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: NB17030
Digitaalinen astemittari (40 cm), muistitoiminto ja automaattinen laskenta. Mittauskärjet taitetaan ulos ja niiden välinen kulma luetaan digitaaliselta näytöltä. Nopeaa ja helppoa!
Prisjakt
240.99 €
Sis. ALV
8 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tuotekuvaus
Tuotenumero: NB17030
Digitaalinen astemittari (40 cm), muistitoiminto ja automaattinen laskenta. Mittauskärjet taitetaan ulos ja niiden välinen kulma luetaan digitaaliselta näytöltä. Nopeaa ja helppoa!
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Bosch GAM 220 MF P Professional on digitaalinen 40 cm:n kulmamitta, jolla lasket kulman yhden painikkeen painalluksella. Mittauskärjet taitetaan ulos ja niiden välinen kulma luetaan digitaaliselta näytöltä. Kulmamitassa on myös muistitoiminto sekä yksin- ja kaksinkertaisten katkaisu- ja viistokulmien automaattinen laskenta ilman apuvälineitä. Nopeaa ja helppoa!
Tekniset tiedot:
Mittausalue 0° – 220°
Mittatarkkuus, kulma ± 0,1°
Mittaustarkkuus, libellit ± 0,05°
Mittaustarkkuus, kulma ± 0,1°
Virransyöttö 4 kpl. 1,5 V LR6 (AA)
Automaattinen virrankatkaisu n. 3 min
Varren pituus 40 cm
Paino 1,1 kg
Mitat (P x L x K) 432 x 35 x 61 mm
  • Tarkka jiirikulmien laskeminen napin painalluksella
  • Kulmamitassa on myös muistitoiminto sekä yksin- ja kaksinkertaisten katkaisu- ja viistokulmien automaattinen laskenta ilman apuvälineitä.
  • Yksin- ja kaksinkertaisten katkaisu- ja viistokulmien automaattinen laskeminen ilman apuvälineitä
  • Varren pidennys vaikeasti tavoitettavia kohteita varten
  • Helppokäyttöinen: äänimerkki, muisti- ja laskentatoiminnot sekä näytöt, jotka pystyy lukemaan myös pään korkeuden yläpuolella.

Toimituksen sisältö

  • Varren pidennys
  • 4 kpl. 1,5V LR6 AA -paristot
  • Säilytyslaukku

Spesifikaatiot

EAN 3165140798860

Takuu

Pidennä takuuta Bosch PRO360-sähkötyökaluille.
Ilmainen takuuajan pidentäminen Bosch Professional-sähkötyökaluille 1–3 vuodeksi. Nopeasti ja täysin ilmaiseksi PRO360-portaalin kautta. Sinun täytyy rekisteröityä vain kerran, jonka jälkeen pystyt jatkuvasti hyödyntämään ajankohtaiset ja tulevat tarjoukset. Digitaalisten työkaluluettelon avulla saat täydellisen yleiskuvan työkaluistasi ja niiden takuista. Lisäksi voit käyttää vielä enemmän palveluita, jotka tekevät sinusta entistä tehokkaampia. Lue lisää Boschin laajennetusta takuusta ja rekisteröi tuotteesi täältä.

Arvosteluita

Suosittelemme