09 4272 0222 Usein kysytyt kysymyksetAina ilmainen toimitus*

Leica DD120Tuotenumero: SK12231

Leica
Kaapelinhakulaite
Tuotekuvaus
Tuotenumero: SK12231
Leican kaapelinhakulaite, jossa on entistä parempi tarkkuus ja digitaalinen ilmaisin. Paikantaa kaapelin yhdessä DA220-signaalilähettimen kanssa.
1018.91 €
Sis. ALV | Suositushinta: 1029.20 €
Lähetetään 2-3 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: SK12231
Leican kaapelinhakulaite, jossa on entistä parempi tarkkuus ja digitaalinen ilmaisin. Paikantaa kaapelin yhdessä DA220-signaalilähettimen kanssa.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus
Tuotetiedot
Tuotekuvaus
Leica DD120 -kaapelinhakulaitteen avulla tunnistat nopeasti ja helposti, onko maassa jännitteenalaisia kaapeleita. Asetusten muuttaminen käy helposti selkeän LCD-näytön avulla, joka on laitteen yläosassa (katso jäljempänä oleva kuva). Laite maksaa itsensä nopeasti takaisin, koska sen avulla vältetään kaivamisen yhteydessä vahingoittuneista kaapeleista syntyvät kustannukset.

Havaitsee jännitteenalaiset kaapelit jopa 3 metrin syvyydestä. Kaapelin syvyys esitetään näytöllä 10 %:n tarkkuudella, jos kaapeli paikannetaan Leica DA220 -signaalilähettimen (lisälaite) avulla.

Mihin kaapelinhakulaitetta voi käyttää?
Kaapelinhakulaitteella haetaan maassa olevia jännitteenalaisia kaapeleita. Leica DD120 -kaapelinhakulaitteen yläosassa on selkä näyttö, jonka avulla muutetaan asetuksia. Laitteessa on myös esivalittu automaattinen toiminto. Kaapelinhakulaite ilmaisee maassa olevat jännitteenalaiset kaapelit LCD-näytöllä ja äänimerkillä. Digitaalisella näytöllä esitetään myös kaapelin syvyys, kun hakulaitetta käytetään yhdessä DA220-signaalilähettimen kanssa.

Kaapeleita voidaan hakea kolmella eri tavalla etsittävästä kohteesta riippuen:

1. Energiahakutoiminto
Aseta kaapelinhakulaite energiansäästöasentoon ja käytä laitetta yhdessä DA220-signaalilähettimen kanssa, ja kaapelinhakulaite löytää jännitteenalaiset kaapelit jopa 3 metrin syvyydestä.

2. Radiotoiminto
Radiotoimintoa käytetään, kun etsitään telekaapeleita jopa 2 metrin syvyydestä. Leica DD120 -kaapelinhakulaite hakee signaaleja, jotka signaalilähetin lähettää ja jotka heijastuvat metallikaapeleista ja -putkista jopa 2 metrin syvyydestä.

3. Lähetintoiminto
Hakeaksesi muita kuin jännitteenalaisia kaapeleita, käytä DA220-signaalilähetintä. Yhdessä kaapelinhakulaitteen kanssa voit asettaa 8 ja 33 kHz:n taajuudet kaapeleita hakeaksesi.

Leica DD120 -kaapelinhakulaite on Leican valikoiman uusin kaapelinhakulaite, jossa on selkeä LCD-näyttö asetuksia ja ilmaisinta varten. Kaapeleita on myös helppo hakea suositusten mukaisesti ja samalla katsoa näytöstä, mitä hakulaite löytää. Kun maassa oleva kaapeli löytyy, kaapelinhakulaite antaa äänimerkin, jolla se osoittaa löytyneen kaapelin. Voit käyttää laitetta koko päivän eikä sinun tarvitse huolehtia paristojen tyhjenemisestä, sillä käyttöaika on n. 15 tuntia, ennen kuin 6 x AA-paristot on vaihdettava.

Löydät myös maassa olevan 220 voltin kaapelin tavallisen seinäpistorasian ja verkkoliitännän avulla, kun käytät kaapelinhakulaitteen kanssa Midi Sonde -signaalilähetintä. Tai käytä sondikaapelia hakeaksesi kaapelikuiluja, salaojia tai putkistoja. Laitteeseen on saatavilla myös useita lisälaitteita, kuten signaaliliitin, jos haet esimerkiksi syvälle upotettua kaapelia tai metallisia putkistoja.
  • LCD-näyttö asetuksia ja ilmaisinta varten
  • Automaattinen herkkyyden säätö
  • 5 mittaustoimintoa, mm. automaattinen toiminto (Auto-mode)
  • Tunnistaa myös lähellä maan pintaa olevat kaapelit
  • Näyttää kaapelin syvyyden yhdessä DA220-signaalilähettimen tai Midi Sonden kanssa

Toimituksen sisältö

  • 6 kpl AAA-paristoa
Tekniset tiedot: 
Syvyydenilmaisun maksimisyvyys3 metriä
SuojausluokkaIP54
Käyttöaika15 tuntia
Paino2,7 kg
Tekniset tiedot

EAN 7640110698594

Ladattavat tiedostot
Suosittelemme

Käytämme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt meidän yksityisyys- ja evästekäytännön.