Gardena Classic 3000/4 EcoTuotenumero: 2970351

Gardena
Painevesiyksikkö
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970351
Painevesiyksikkö, jonka teho on 650 W ja maksimisyöttökapasiteetti 2800 l/h, mikä helpottaa energiansäästöä. Se syöttää halpaa sadevettä esim. sadevesitynnyreistä, kaivoista tai säiliöistä automaattisesti taloon ja puutarhaan
Prisjakt
320.40 €
Sis. ALV
Lähetetään 8-10 päivän sisällä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2970351
Painevesiyksikkö, jonka teho on 650 W ja maksimisyöttökapasiteetti 2800 l/h, mikä helpottaa energiansäästöä. Se syöttää halpaa sadevettä esim. sadevesitynnyreistä, kaivoista tai säiliöistä automaattisesti taloon ja puutarhaan
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA Classic 3000/4 Eco on painevesiyksikkö, jonka teho on 650 W ja maksimisyöttökapasiteetti 2800 l/h, mikä helpottaa energiansäästöä. Se syöttää halpaa sadevettä esim. sadevesitynnyreistä, kaivoista tai säiliöistä automaattisesti taloon ja puutarhaan. Voit käyttää painevesiyksiköstä otettua vettä esimerkiksi WC:n huuhteluun, pesukoneeseen ja puutarhan kasteluun. Vesitarpeista riippuen painevesiyksikkö käynnistyy ja sammuu automaattisesti, mikä tekee sen toiminnasta erittäin edullista. Portaattomalla säädöllä varustettu energiansäästötila säästää jopa 15 % energiaa normaaliin käyttöön verrattuna. Se tekee yksiköstä ystävällisen sekä lompakolle että ympäristölle. Jos pumppu ylikuumenee, kun nestevirtaus vähenee, automaattinen sammutustoiminto suojaa ylikuumenemiselta.

Suuri 24 litran säiliö on huoltovapaa 5 vuoden ajan. Tänä aikana kalvoa ei tarvitse vaihtaa eikä ilmaa tarvitse lisätä. GARDENA-painevesiyksikössä on integroitu sarjaan asennettu esisuodatin, joka suojaa pumppuyksikköä lialta ja hiekalta. Lisäksi siinä on takaiskuventtiili, joten se on helppo ottaa käyttöön. Suuri täyttöaukko ja tyhjennysventtiili varmistavat nopean ja ongelmattoman käyttöönoton. Itsesyöttö on optimoitu manuaalisella takaiskuventtiilin säädöllä. Lisäksi lämpösuojakytkin tarkkailee huoltovapaan kondensaattorimoottorin jatkuvaa ja häiriötöntä toimintaa. Tyhjennä pumppu valutusventtiilin avulla ennen ensimmäisiä pakkasia.

Hyvin suunnitellun tekniikan, laadukkaiden materiaalien ja kompaktin tilaa säästävän muotoilun ansiosta painevesiyksikkö vakuuttaa asiakkaat. Painemittari ja painekytkin ovat integroituja, mikä säästää tilaa ja on selkeää. Ei saa käyttää suolaveden, syövyttävien ja helposti syttyvien aineiden tai elintarvikkeiden pumppaamiseen. Lisävarusteina GARDENAlta on saatavana jousiripustuksella varustetut kumijalat, jotka vaimentavat painevesiyksikön käyntiääntä (eivät mukana).
  • Portaattomalla säädöllä varustettu energiansäästötila säästää jopa 15 % energiaa normaaliin käyttöön verrattuna
  • Automaattinen sammutustoiminto: Pumpun ylikuumeneminen ei aiheuta vaurioita
  • Säiliö on huoltovapaa 5 vuoden ajan: Ei kalvonvaihtoa, ei tarvetta lisätä ilmaa
  • Luotettava ja älykäs tekniikka säästää rahaa ja helpottaa asennusta entisestään
  • Painemittari ja painekytkin ovat integroituja, mikä säästää tilaa
Tekniset tiedot: 
Teho650 W
Suurin tuotto2800 l/h
Maks. paine4 bar
Suurin itsesyötön imu8 m
Suurin nostokorkeus40 m
Nesteen enimmäislämpötila35 °C
Kaapelin pituus1.5 m
Virtajohdon tyyppiH05 RNF
SähkösuojausluokkaIP X4
Paino14 kg

Spesifikaatiot

EAN 4078500175302

Suosittelemme