Gardena EasyCut 40/18V P4ATuotenumero: 3126362

Gardena
Pensasleikkuri
ilman akkua ja laturia
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126362
Kompakti, kätevä ja hyvin kevyt akkupensasleikkuri pienten ja keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. Pensasleikkurin kevyt paino (1,9 kg:n paino ilman akkua) ja ergonominen muotoilu mahdollistaa miellyttävän työskentelyn.
Uusi
Prisjakt
113,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-12 päivää toimittajalta

Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126362
Kompakti, kätevä ja hyvin kevyt akkupensasleikkuri pienten ja keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. Pensasleikkurin kevyt paino (1,9 kg:n paino ilman akkua) ja ergonominen muotoilu mahdollistaa miellyttävän työskentelyn.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA EasyCut 40/18V P4A on kompakti, kätevä ja hyvin kevyt akkupensasleikkuri pienten ja keskikokoisten pensasaitojen leikkaamiseen. Pensasleikkurin kevyt paino (1,9 kg:n paino ilman akkua) ja ergonominen muotoilu mahdollistaa miellyttävän työskentelyn. Integroidulla kytkimellä varustettu ErgoTec-kahva varmistaa, että pensasaitaleikkuri istuu ergonomisesti ja tukevasti käteen riippumatta työskentelyasennosta. Terän pituus on 40 cm:ä ja laserleikattujen ja hiottujen terien ansiosta leikkaaminen on tehokasta, tarkkaa ja nopeaa. Terä on suojattu terän päässä olevalla kärkisuojalla, joka suojaa terää lähellä maata tai seiniä myöten leikatessa. Kahvaan integroidun LED-merkkivalon ansiosta näet akun varauksen koko ajan.

Akulla toimiva GARDENA EasyCut 40/18V P4A -pensasleikkuri toimitetaan ilman laturia ja akkua. Voit käyttää siihen POWER FOR ALL ALLIANCE 18V -akkua. POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien valmistajien välisistä yhteistöistä liittyen yhteiseen akkujärjestelmään ja POWER FOR ALL -akkuja voidaan käyttää lukuisissa puutarhan ja kodin laitteissa. GARDENA tarjoaa tuotteelle kolmen vuoden valmistajan takuun, kun tuote on rekisteröity 3 kk:n kuluessa ostosta osoitteessa www.gardena.com/registration.
  • Erittäin kevyt pensasleikkuri
  • Mukava käsitellä
  • Vastakkain liikkuvat, laserleikatut ja hiotut terät mahdollistavat tarkan, siistin ja nopean leikkuun ilman keskeytyksiä (terän pituus 40 cm)
  • Terän päässä oleva kärkisuoja varmistaa, että terät ovat suojassa, kun leikataan lähellä maata tai seinää
  • Kahvaan integroitu selkeästi näkyvä LED-merkkivalo näyttää akun varaustilan työskentelyn aikana
  • POWER FOR ALL ALLIANCE on yksi suurimmista johtavien akkutuotevalmistajien välisistä yhteenliittymistä: Samoja akkuja voidaan käyttää lukuisiin eri laitteisiin
Tekniset tiedot 
Akun jännite18 V
Akun tyyppiLi-Ion
Terän pituus40 cm
Terän väli16 mm
Paino ilman akkua1,945 kg
Äänentehotaso, taattu (LWA)88 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla74 dB(A)
Tärinä (ah)1,3 m/s²

Spesifikaatiot

Volttia 18 V

Laipan pituus 400 mm

EAN 4078500061865

Suosittelemme