Gardena PowerMax 37/1800 G2Tuotenumero: 3126371

Gardena
Ruohonleikkuri
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126371
Tehokas ja käytännöllinen sähköruohonleikkuri keskikokoisten ja suurten nurmikoiden hoitoon jopa 500 m²:iin asti. Tarkkuushiottu DuraEdge-terä antaa tarkan ja tasaisen leikkuujäljen.
Uusi
Prisjakt
285,90 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 8-12 päivää toimittajalta

Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3126371
Tehokas ja käytännöllinen sähköruohonleikkuri keskikokoisten ja suurten nurmikoiden hoitoon jopa 500 m²:iin asti. Tarkkuushiottu DuraEdge-terä antaa tarkan ja tasaisen leikkuujäljen.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

GARDENA PowerMax 37/1800 G2 on tehokas ja käytännöllinen sähköruohonleikkuri keskikokoisten ja suurten nurmikoiden hoitoon jopa 500 m²:iin asti. Tarkkuushiottu DuraEdge-terä antaa tarkan ja tasaisen leikkuujäljen. Ohjatun ilmankierron ansiosta leikkuusilppu kerätään optimaalisesti sijoitettuun 45 litran tekstiiliseen ruohonkerääjään. Kerääjä täyttyy kokonaan joka kerta, mikä vähentää tyhjennyskertoja. Lisäksi tiedät täyttötason ilmaisimen ansiosta, milloin kerääjä on tyhjennettävä. ErgoTec-Plus-kahva tekee ruohonleikkurista mukavan käsitellä ja helppo ohjattavuus lisää käyttömukavuutta pitkäaikaisessakin yhtäjaksoisessa käytössä. Teleskooppiaisa mahdollistaa optimaalisen työskentelyasennon. Ennen leikkaamisen aloittamista, voit asettaa sähköruohonleikkurin leikkuukorkeuden helposti 35–65 mm:n välille. Säätö onnistuu yhdellä kädellä kätevästi ulottuvilla olevan QuickFit-Plus-painikkeen avulla. Sivuilla olevien ruohokampojen ansiosta saavutat korkealaatuisen leikkuujäljen jopa seinien ja reunojen vieressä. Kun työ on tehty, voit käyttää aisan käytännöllistä taittotoimintoa tilaa säästävää säilytystä varten.
  • Optimaalinen leikkuutulos
  • Tehokas ruohosilpun keruu
  • Miellyttävä työntöaisa lisää käyttömukavuutta
  • Sopii erikokoisille käyttäjille helposti säädettävän teleskooppiaisan ansiosta
  • Keskitetty leikkuukorkeuden säätö
Tekniset tiedot 
Leikkuuleveys37 cm
Keruusäiliön tilavuus45 l
Leikkuukorkeus, min. – maks.35–65 mm
Leikkuukorkeudet4
Leikkuukorkeuden säätöKeskitetty
Leikattavan alueen maksimikoko500 m²
Äänentehotaso, taattu (LWA)96 dB(A)
Äänenpaineentaso käyttäjän korvan kohdalla83 dB(A)

Spesifikaatiot

Leikkuukorkeus 65

Leikkuualue 500 mm²

Leikkuuleveys 370 mm

EAN 4078500062039

Suosittelemme