ESSVE ONETuotenumero: 3064978

ESSVE
Ankkurimassa
300 ml
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3064978
ESSVE-ankkurimassa ONE on suorituskykyinen 2-komponenttinen massa, joka koostuu vinyyliesterihartsista, kovettimesta ja kvartsihiekasta. Sekoitetussa tuotteessa on erittäin mieto haju, joten se soveltuu käytettäväksi myös sisätiloissa.
Prisjakt
32,50 €
Sis. ALV
Ei tilattavissa tällä hetkellä
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3064978
ESSVE-ankkurimassa ONE on suorituskykyinen 2-komponenttinen massa, joka koostuu vinyyliesterihartsista, kovettimesta ja kvartsihiekasta. Sekoitetussa tuotteessa on erittäin mieto haju, joten se soveltuu käytettäväksi myös sisätiloissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

ESSVE-ankkurimassa ONE on suorituskykyinen 2-komponenttinen massa, joka koostuu vinyyliesterihartsista, kovettimesta ja kvartsihiekasta. Sekoitetussa tuotteessa on erittäin mieto haju, joten se soveltuu käytettäväksi myös sisätiloissa. ESSVE ONE ei sisällä lainkaan styreeniä, mikä tekee sen käytöstä turvallisempaa. Asennus tapahtuu 300 ml:n patruunapuristimella. ESSVE ONE -ankkurimassa on kemiallinen kiinnitysmassa, joka on tarkoitettu laatuluokitettuihin sovelluksiin. Ankkurimassa ONE on CE-merkitty ja hyväksytty kierretankojen, vaarnapulttien ja raudoitusrautojen asentamiseen sekä halkeilevaan että halkeilemattomaan betoniin. Soveltuu yleiseen asennukseen aggressiivisissa ympäristöissä, laitureilla ja satamissa sekä muihin sovelluksiin, joissa kiinnityksen turvallisuudelle on tiukat vaatimukset.

Massa ja kovetin sekoittuvat erityisesti suunnitellussa sekoitussuuttimessa. Oikein sekoitettuna ankkurimassa on vaaleanharmaata. Porausreikä on aina harjattava ja puhallettava puhtaaksi ennen ankkurimassan levittämistä. Koska ankkuriyhdisteen toiminta perustuu kiinnittymiseen ympäröivään materiaaliin, on erittäin tärkeää noudattaa aina huolellisesti ETA-hyväksynnän mukaisia ankkurimassan asennusohjeita porausreiän harjaamisen ja puhtaaksi puhaltamisen osalta. Näin saadaan pois kaikki irtonainen betonipöly ja porausjäyste, jotka muuten saattavat heikentää kiinnityksen kuormituskykyä ja turvallisuutta. Asennettaessa halkeilleeseen betoniin on käytettävä ETA-hyväksynnän mukaista erityistä asennusmenettelyä. Kun asennat reikätiilimateriaaliin, käytä perfoholkkia. Perfoholkkeja on saatavana kolmea kokoa, jotka sopivat M8-M16-kokoisiin kierretankoihin/vaarnapultteihin, katso Kemiallisten ankkurimassojen lisävarusteet. Perfoholkkia käytettäessä koko holkki on täytettävä massalla. Paina ja kierrä pultti paikalleen ja anna kovettua kovettumisaikataulukon mukaisesti. Ks. yksityiskohtainen kuvaus ETA-hyväksynnässä.
  • ETA asennettavaksi säröilevään ja säröilemättömään betoniin (vaihtoehto 1)
  • Kierretangot/vaarnapultit M8-M30
  • Raudoitusrauta Ø8-Ø32 mm
  • Asennus vedellä täytettyihin reikiin (M8-M16 ja Ø8-Ø16 mm)
  • Seisminen kuormituskyky luokassa C1
  • ETA muuraukselle ja kevytbetonille (M8-M16)
  • Sertifioitu juomaveden kanssa kosketukseen joutuvaan käyttöön (NSF/ANSI-standardi 61)
  • Palonkestävyyden testiraportti R120
  • Massan termisten, mekaanisten ja sähköisten ominaisuuksien testiraportti

Spesifikaatiot

EAN 7317761878339

Suosittelemme