Extronic EX-13Tuotenumero: 3084902

Extronic
Logiikkamoduuli
4 kanavaa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084902
EX-13 on logiikkamoduuli valaistuksen eriytettyyn ohjaukseen neljällä eri valaistustasolla läsnäolotunnistimien PD-2200 kanssa sekä ilmanvaihdon ohjaukseen.
Prisjakt
330,30 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 5-6 päivää toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084902
EX-13 on logiikkamoduuli valaistuksen eriytettyyn ohjaukseen neljällä eri valaistustasolla läsnäolotunnistimien PD-2200 kanssa sekä ilmanvaihdon ohjaukseen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

EX-13 on logiikkamoduuli valaistuksen eriytettyyn ohjaukseen neljällä eri valaistustasolla läsnäolotunnistimien PD-2200 kanssa sekä ilmanvaihdon ohjaukseen. EX-13:ssa on myös tulo valokennolle, joka automaattisesti estää päävalaistuksen sytyttämisen, jos luonnonvalo riittää. Valojen sytyttäminen voidaan estää estotulon kautta esimerkiksi koodilukolla tai kortinlukijalla siten, että vain valtuutetut henkilöt voivat sytyttää täyden valaistuksen. Voidaan myös ohjelmoida ohjaamaan kahta erillistä toimitilaa, joissa molemmissa on oma läsnäoloilmaisin. Jokaisessa huoneessa voidaan hallita kahta valaistustasoa. Kun tilassa ei ole ketään, valaistus sammuu automaattisesti asetetun aikaviiveen jälkeen (asetetaan tunnistimeen). Valaistus voidaan sammuttaa myös manuaalisesti.

Ilmanvaihtoa ohjataan automaattisesti erillisellä lähdöllä. Säädettävä käynnistysviive estää tuuletuksen käynnistymisen lyhyen oleskelun aikana. Kun tilassa ei ole ketään, tuulettimet lakkaavat toimimasta asetetun sammutusviiveen mukaisesti siten, että tilojen ilmanvaihto varmistetaan. Ilmanvaihto voidaan käynnistää myös manuaalisesti impulssipainikkeella mutta ei sammuttaa manuaalisesti. Ohjelmointi on helppoa hyppyjohtimella ja tulojen ja lähtöjen LED-valot ilmaisevat toiminnan. Käytä erillistä kontaktoria, kun kytket loisteputkia ja suuria induktiivisia kuormia.
Tekniset tiedot 
TyyppiEX-13
Leveys108 mm
Korkeus75 mm
Syvyys92 mm

Spesifikaatiot

EAN 7340157100738

Suosittelemme