Eltako EUD12D-UCTuotenumero: 3025743

Eltako
Valonsäädin
230 V, 0–400 VA, IP20
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3025743
DIN-asennukseen tarkoitettu painesäädin, vain 1 moduulin levyinen, mikä tarkoittaa joustavaa asennusta vakiokoteloon. Monitoiminäytöllä EUD = yleisvalonsäätö.
Prisjakt
105,60 €
Sis. ALV
7 kpl varastossa | Lähetetään ti 2. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3025743
DIN-asennukseen tarkoitettu painesäädin, vain 1 moduulin levyinen, mikä tarkoittaa joustavaa asennusta vakiokoteloon. Monitoiminäytöllä EUD = yleisvalonsäätö.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

DIN-asennukseen tarkoitettu painesäädin, vain 1 moduulin levyinen, mikä tarkoittaa joustavaa asennusta vakiokoteloon. Monitoiminäytöllä EUD = yleisvalonsäätö. ESV = Samat toiminnot kuin EUD, mutta lisänä virrankatkaisuviive, tätä voidaan säätää 1-90 minuutin välillä, jos manuaalista OFF-signaalia ei anneta, virrankatkaisuvaroituksen himmennysnopeutta voidaan säätää 1-3 minuutin välillä.
MIN = Universaali himmennys, kun ohjaussignaali annetaan, himmennin kytkeytyy päälle asetetulla kirkkaudella ja sitten himmentää asetettua himmennysaikaa 1-99 minuuttia. MMX = Toimii MIN-asetuksena, mutta kun ohjausjännite kytketään irti, valaistus himmenee alhaisimpaan asetettuun kirkkauteen.
Sitten se kytkeytyy pois.
TLZ = Porrasautomatiikka, jossa on valittavissa oleva sammutusvaroitus himmentämällä. Nollausaikaa ja jatkuvaa PÄÄLLÄ olevaa virtaa voidaan ohjata painikkeilla. Säädettävä aika virran katkaisemisessa. Sammutusvaroitus on myös säädettävissä.
TI = pulssigeneraattori, jonka säädettävä aika t on 0,1 sekunnista 9,9 sekuntiin. ER = työvirran reletoiminto. LUD12-230V tehonlisääjällä virta voidaan tehostaa enintään 3400W/900W: iin liitännöissä X1 ja X2. Min/max kirkkaus voidaan säätää. Himmennysnopeus voidaan säätää, tämä asettaa samanaikaisesti soft ON ja soft OFF -nopeudet. Pikanäppäinkomennolla virta päälle tai pois päältä, jatkuva painamiskomento nostaa tai laskee kirkkautta. Uusi komentopainallus muuttaa himmennyksen suuntaa. Nykyinen kirkkaus tallennetaan, kun se kytketään pois päältä. Lepotoiminto (vain jousikuormitettujen kytkimien avulla ohjattuna. Kaksoispainalluksella valo himmenee nykyisestä kirkkaudesta alimpaan kirkkauteen ja sammuu lopulta. Todellinen kirkkaus sekä vähimmäiskirkkaus (%) määrittävät himmennysajan (maks. 60 min). Erityistoiminto lastenhuoneisiin (vain jousitetuilla kytkimillä ohjattuna. Himmennin vaatii nollajohdon.

Spesifikaatiot

Korkeus 82 mm

Väri Sininen

Leveys 18 mm

Asennustyyppi Putki

Materiaali Muovi

EAN 4010312109489

Suosittelemme