Schneider Electric 518533244Tuotenumero: 3029248

Schneider Electric
Keskus
355 x 556 x 100 mm, teräslevyä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3029248
Tyhjä LexCom-verkon 22-jakelukeskus, maalattua valkoista alusinkkipäällystettyä teräslevyä. Keskuksen ovessa on lukko, joka avataan uraruuvitaltalla tai vastaavalla työkalulla.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3029248
Tyhjä LexCom-verkon 22-jakelukeskus, maalattua valkoista alusinkkipäällystettyä teräslevyä. Keskuksen ovessa on lukko, joka avataan uraruuvitaltalla tai vastaavalla työkalulla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Tyhjä LexCom-verkon 22-jakelukeskus, maalattua valkoista alusinkkipäällystettyä teräslevyä. Keskuksen ovessa on lukko, joka avataan uraruuvitaltalla tai vastaavalla työkalulla. Keskus on tarkoitettu laajakaistakeskukseksi ja telakoituna täydentämään toista Apollo-II-keskusta. Tähän keskukseen voidaan sijoittaa ulkoisia laitteita, kuten ADSL-modeemeja, reitittimiä, kytkimiä, kaapelimodeemeja ja IP-TV-laitteita. Keskus toimitetaan pinta-asennusta varten, mutta se voidaan myös upottaa seinään upotuskehystä, upotussyvyyttä voidaan säätää portaattomasti. Ylä-, ala- ja takasivuilla on reikäaihiot kaapelien läpivientiä varten. Apollo-II-keskukset voidaan kiinnittää yhteen siten, että johtosarjat ja asennuskaapelit voidaan liittää keskusten välille.
Pinta-asennettuna keskusyksiköiden päädyt asennetaan tiiviisti toisiaan vasten ja soveltuvat reikäaihiot avataan. Upotettavia Apollo-II-keskuksia kiinnitettäessä käytetään mukana toimitettua kiinnitintä. Se varmistaa, että keskusten välillä on oikea etäisyys upotuskehysten asentamista varten. Keskusten takaseinään on lävistetty kiinnityssilmukoita erilaisten laitteiden asentamiseen johdinsiteillä tai tarranauhalla. Nämä aukot ovat myös riittävän suuria kaapelien ym. läpiviennille. Keskusyksikön alaosassa on esiporattu reikäkuvio yhden Eljo Quick-Rot -telepistorasian (E57 442 02) ja neljän yksiosaisen Quick-Rot sähköpistorasian (E18 346 16) asentamiseen, vaihtoehtoisesti voidaan asentaa viisi yksiosaista sähköpistorasiaa. Keskuksessa on kiinnike DPM Apollo -virtalähteelle (E51 850 75). Keskuksen takaseinässä on kiinnityskohdat Apollo-II lisävarusteille. Tiettyjä lisävarusteita ei voi yhdistää samanaikaisesti.

Spesifikaatiot

Väri Valkoinen

Leveys 355 mm

Syvyys 100 mm

EAN 3029248

Suosittelemme