Schneider Electric 518533744Tuotenumero: 3029250

Schneider Electric
Laajakaistakeskus
355 x 556 x 100 mm, teräslevyä
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3029250
LexCom-verkon laajakaistakeskus, valkoinen maalattu alusinkkilevy. Keskuksen ovessa on lukko, joka avataan uraruuvitaltalla tai vastaavalla työkalulla.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3029250
LexCom-verkon laajakaistakeskus, valkoinen maalattu alusinkkilevy. Keskuksen ovessa on lukko, joka avataan uraruuvitaltalla tai vastaavalla työkalulla.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

LexCom-verkon laajakaistakeskus, valkoinen maalattu alusinkkilevy. Keskuksen ovessa on lukko, joka avataan uraruuvitaltalla tai vastaavalla työkalulla. Keskusta käytetään laajakaistakeskuksena. Tämän keskusyksikön hyllyille voidaan sijoittaa ulkoisia laitteita, kuten ADSL-modeemeja, reitittimiä, kytkimiä tai kaapelimodeemeja. Keskus toimitetaan pinta-asennusta varten, mutta se voidaan myös upottaa seinään käyttämällä upotuskehystä, jolla upotussyvyyttä voidaan säätää portaattomasti. Ylä-, ala- ja takasivuilla on reikäaihiot kaapelien läpivientiä varten. Apollo-II-keskukset voidaan kiinnittää yhteen siten, että johtosarjat ja asennuskaapelit voidaan liittää keskusten välille. Pinta-asennettuna keskusyksiköiden päädyt asennetaan tiiviisti toisiaan vasten ja soveltuvat reikäaihiot avataan. Upotettavia Apollo-II-keskuksia kiinnitettäessä käytetään mukana toimitettua kiinnitintä. Se varmistaa, että keskusten välillä on oikea etäisyys upotuskehysten asentamista varten. Keskus toimitetaan asennettuna, 1 DIN-kisko 14/22, jossa on 4 pidikettä ulkoisia laitteita varten ja 1 ristikytkentätaulu kiinnikkeineen 16 DPM-liittimelle.
Keskusten takaseinään on lävistetty kiinnityssilmukoita erilaisten laitteiden asentamiseen johdinsiteillä tai tarranauhalla. Nämä aukot ovat myös riittävän suuria kaapelien ym. läpiviennille. Keskusyksikön alaosassa on esiporattu reikäkuvio yhden Eljo Quick-Rot -telepistorasian (E57 442 02) ja neljän yksiosaisen Quick-Rot sähköpistorasian (E18 346 16) asentamiseen, vaihtoehtoisesti voidaan asentaa viisi yksiosaista sähköpistorasiaa.

Spesifikaatiot

Väri Valkoinen

Leveys 355 mm

Syvyys 100 mm

EAN 3029250

Suosittelemme