Philips Hue BridgeTuotenumero: 3053804

Philips Hue
Aloitussilta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3053804
Philips Hue Bridge -aloitussilta on Philips Huen älyvalaistusjärjestelmän aivot. Kytke silta ja ohjaa sen avulla jopa 50 lamppua ja lisävarustetta.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3053804
Philips Hue Bridge -aloitussilta on Philips Huen älyvalaistusjärjestelmän aivot. Kytke silta ja ohjaa sen avulla jopa 50 lamppua ja lisävarustetta.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Philips Hue Bridge -aloitussilta on Philips Huen älyvalaistusjärjestelmän aivot. Kytke silta ja ohjaa sen avulla jopa 50 lamppua ja lisävarustetta. Kytke Philips Hue toimintaan ja käytä Hue-sovellusta esimerkiksi toimintarutiinien, ajastinten tai mukautettujen valaistusasetusten määrittämiseen. Hue-silta on yksilöllisen Philips Hue -valaistusjärjestelmän välttämätön osa, joka kommunikoi sekä älylamppujen että Hue-sovelluksen kanssa ja saa näin järjestelmän osat toimimaan yhdessä. Hue Bridge mahdollistaa myös kodin älykkään ohjauksen erilaisten toimintojen, kuten toimintajaksojen ja ajastinten, avulla.

Lisää älykatkaisijoita, tunnistimia jne.
Täydennä Hue-älyvalaistusjärjestelmääsi erilaisilla lisävarusteilla, kuten älykatkaisijoilla ja liiketunnistimilla. Hue-siltaan voi liittää enintään 12 lisävarustetta, joiden avulla teet kodista täysin automatisoidun.

Hyödynnä älyvalaistuksen kauko-ohjausta, kun et ole kotona.
Kun liität älyvalaisimesi Hue-siltaan ja lataat Hue-sovelluksen, kotisi on aina valaistu haluamallasi tavalla huolimatta siitä, missä olet. Lisää mielenrauhaa asettamalla sovelluksen avulla valaistusrutiineja, jolloin valot syttyvät tiettyinä ajankohtina ja talo näyttää siltä kuin siellä oltaisiin kotona.

Jopa 50 älylampun liitäntä
Hue-silta mahdollistaa jopa 50 sisä- ja ulkolampun liittämisen ja niiden kaikkien ohjaamisen sovelluksen avulla.

Ohjaa valaisimia ääniohjauksella.
Hue-siltaan liitetyt lamput voidaan yhdistää myös Alexa-, Apple HomeKit- ja Google Assistant -järjestelmiin helppoa ääniohjausta varten. Voit kytkeä valaistuksen toimintaan ja pois toiminnasta, himmentää ja säätää valaistusta ja luoda erilaisia valoefektejä.

Toimituksen sisältö

  • 1 verkkovirtasovitin
Tekniset tiedot: 
Käyttökosteus0 %
Käyttölämpötila0 °C...40 °C
Taajuusalue2400 - 2483.5 MHz
Varusteiden enimmäismäärä10
Lamppujen enimmäismäärä50
AsennusvaihtoehdotPöytä, seinä
Verkkovirtasovitin100–240 V AC / 50–60 Hz Lähtöjännite: 5 V DC 600mA, Teho lepotilassa: maks. 0,1 W
Virrankulutus250 mA, maks.
Philips Hue -sovellusIOS 11 ja uudempi, Android 7.0 ja uudempi
Puheohjaus-sovelluksetAmazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit (Hue Bridgen välityksellä), Microsoft Cortana (Hue Bridgen välityksellä)
Läpimitta88 mm
Korkeus26 mm
Paino280 g

Spesifikaatiot

EAN 8718696511800

Suosittelemme