Extronic 13095Tuotenumero: 3084889

Extronic
Akustinen ilmaisin
230 VAC, 5 tuloa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084889
Akustinen ilmaisin, joka kuuntelee kahden eri taajuusalueen ääniä ja analysoi niitä. Ilmaisin sopii valaistuksen ohjaukseen erityisesti porraskäytävissä, ja siinä on kaksi vaihtorelelähtöä.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3084889
Akustinen ilmaisin, joka kuuntelee kahden eri taajuusalueen ääniä ja analysoi niitä. Ilmaisin sopii valaistuksen ohjaukseen erityisesti porraskäytävissä, ja siinä on kaksi vaihtorelelähtöä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Akustinen ilmaisin, joka kuuntelee kahden eri taajuusalueen ääniä ja analysoi niitä. Ilmaisin sopii valaistuksen ohjaukseen erityisesti porraskäytävissä, ja siinä on kaksi vaihtorelelähtöä. Ilmaisimesta on kaksi versiota. Kuunneltavat taajuudet ovat sekä kuuloalueella että sen ulkopuolella (infraäänet), ja ne on erotettu taajuusalueella, jota ilmaisin ei huomioi lainkaan tai jolla ilmaisin on erittäin voimakkaasti vaimennettu. Taajuusalue vastaa rakennuksen rakenteissa esiintyviä "runkoääniä". Tarkoituksena on virhetunnistusten estäminen. Valot syttyvät kuulumattomasta infraäänestä, joka syntyy oven avaamisesta. Toiminto on niin nopea, että valot syttyvät jo ennen kuin ovi on siirtynyt paksuutensa verran. Toisin sanoen sisääntulija ei huomaa, että tila on ollut pimeänä. Askelten, ihmispuheen (etenkin s-äänteiden) ym. ääniä kuuntelemalla ilmaisin tulkitsee nämä äänet ihmisen läsnäoloksi. Kahden taajuusalueen kuuntelutekniikan signaalit yhdistetään mikroprosessorissa, jossa arvioidaan myös muita olosuhteita. Niitä ovat esimerkiksi valoanturin tiedot, signaalit ohitusjärjestelmistä sekä muiden ilmaisintyyppien ja manuaalisten painikkeiden ohjaustiedot.

AD-500:ssa on 5 tuloa, joita käsitellään eri tavoin. Nämä tulot ovat valoanturin tulo, ilmaisimen 1 tulo, ilmaisimen 2 tulo, audiotulo korkeataajuiselle äänelle (HF), audiotulo matalataajuiselle äänelle, ns. infraäänet (LF). AD-500:ssa on metallikotelo ja sisäinen mikrofoni. Kotelossa on DIN-kisko (70 mm), jossa on tilaa viidelle moduulille (90 mm), korkeus 75 mm, esimerkiksi kontaktorille, jota voidaan tarvita loistelamppujen ohjaukseen. AD-500:aan voidaan kytkeä enintään kuusi lisämikrofonia.
Tekniset tiedot 
Malli/rakenneLäsnäoloilmaisin
VäriValkoinen
DALI-liitännälläEi
LVI-ohjausEi
AsennusmenetelmäPinta-asennus
Vaakasuuntainen havainnointikulma0-360 °
Enimmäiskytkentäaika120 min
Enimmäiskytkentäteho1150 W
Materiaalin laatuMuu
Valoisuuden raja-arvo säädettävissäEi
Vähimmäispäälläoloaika2 s
Nimellisjännite230 V
EläintunnistusEi
VakiovalonsäätöEi
Optimaalinen asennuskorkeus2 m
Vastearvon herkkyyden säätöKyllä
Porraskäytävän valvontaKyllä
AliryömintäsuojausEi
Poiskytkentäviive1200 s
Kauko-ohjattavaEi

Spesifikaatiot

Väri Valkoinen

Leveys 227 mm

Syvyys 91 mm

Jännitetyyppi AC

EAN 7340157100370

Suosittelemme