Philips Hue AdoreTuotenumero: 3053810

Philips Hue
Kohdevalaisin
valkoinen, 700 lm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3053810
Valkoinen Philips Hue White Ambiance Adore -kohdevalaisin valaisee huoneen kahdella valopisteellä. Sisäänrakennettujen valoasetusten avulla voit valita oikean valaistuksen virkistäytymiseen, keskittymistä vaativaan työskentelyyn, lukemiseen tai rentoutumiseen.
Tuote on poistunut valikoimasta
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3053810
Valkoinen Philips Hue White Ambiance Adore -kohdevalaisin valaisee huoneen kahdella valopisteellä. Sisäänrakennettujen valoasetusten avulla voit valita oikean valaistuksen virkistäytymiseen, keskittymistä vaativaan työskentelyyn, lukemiseen tai rentoutumiseen.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Valkoinen Philips Hue White Ambiance Adore -kohdevalaisin valaisee huoneen kahdella valopisteellä. Sisäänrakennettujen valoasetusten avulla voit valita oikean valaistuksen virkistäytymiseen, keskittymistä vaativaan työskentelyyn, lukemiseen tai rentoutumiseen. Valaisinta ohjataan suoraan mukana toimitettavalla Hue Dimmer -himmentimellä tai Bluetoothin välityksellä. Liittämällä valaisimen Hue Bridge -siltaan saat käyttöösi lisää älyvalaistustoimintoja.

Liittämällä valaisimen langattomaan himmenninkytkimeen voit himmentää valaistuksen kirkkautta helposti ja langattomasti.
Ohjaa Philips Hue -lamppuja suoraan langattoman himmenninkytkimen avulla. Voit kytkeä valaisimen toimintaan ja pois toiminnasta, valita esimääritettyjä valaistustiloja ja säätää valaistuksen kirkkautta. Valaisin on helppo ja vaivaton asentaa. Liitä vain kytkin valonlähteeseen ja sijoita se sopivaan paikkaan kotiisi. Niin yksinkertaista se on.

Ohjaa jopa 10:tä lamppua Bluetooth-sovelluksella
Hue Bluetooth -sovellus mahdollistaa yksittäisen huoneen tai koko kodin Hue-älylamppujen ohjaamisen. Lisää jopa 10 älylamppua ja ohjaa niitä mobiililaitteella, yhdellä napin painalluksella.

Ohjaa valaisimia ääniohjauksella.
Philips Hue on yhteensopiva Amazon Alexa- ja Google Assistant -ohjelmien kanssa, kun se liitetään yhteensopivaan Google Nest- tai Amazon Echo -laitteeseen. Voit ohjata useita samassa huoneessa olevia lamppuja tai vain yhtä lamppua helppojen ääniohjauskomentojen avulla.

Valitse täydelliset valaistusasetukset kaikkia päivittäisiä toimintoja varten.
Neljä esiasetettua valotilaa - Energize, Concentrate, Read ja Relax - on luotu päivittäisiin tarpeisiisi, ja ne tekevät päivästäsi helpomman ja miellyttävämmän. Kaksi kylmää valoväriasetusta, Energize ja Concentrate, auttavat sinua lähtemään liikkeelle aamulla ja pitämään yllä keskittymiskykyä, kun taas lämpimämpien valovären (Read ja Relax) avulla voit rentoutua hyvän kirjan äärellä tai rauhoittua stressaavan päivän jälkeen.

Hue Bridge -liitäntä tuo käyttöösi monipuoliset ja älykkäät valaistustoiminnot.
Liitä Hue Bridge (myydään erikseen) älyvalaisimeen, jolloin saat käyttöösi kaikki monipuoliset Philips Hue -toiminnot. Voit liittää Hue Bridgeen jopa 50 älylamppua ja ohjata näin koko kodin valaistusta. Luo valaistustiloja koko kodin valaistuksen automatisointia varten. Ohjaa valaistusta poissa ollessasi tai lisää lisävarusteita, kuten liiketunnistimia ja älykkäitä kytkimiä.
  • Suunniteltu erityisesti kylpyhuoneeseen
  • Kaksi valopistettä valaisee huoneen
  • Sisäänrakennetut valaistusasetukset virkistäytymiseen, keskittymiseen, lukemiseen ja rentoutumiseen
  • Bluetooth-ohjaus sovelluksen avulla
  • Himmennettävä valaisin
  • Vaihdettava valonlähde

Toimituksen sisältö

  • 1 Philips Hue Dimmer Switch
Tekniset tiedot: 
Värivalkoinen
MateriaaliMetalli
Energiatehokkuusmerkintä (EEL)A
KäyttöikäKäyttöaika jopa 15 000 h
Valaisimen kokonaisvalovirta700 lm
Mukana toimitettavan lampun tuottama valovirta350 lm
Valonlähde vastaa standardivalonlähdettä50 W
LampputekniikkaLED, 230 V
Valon väri2 200-6 500 Hue White Ambiance
Verkkovirta50-60 Hz
Mukana toimitettavan lampun energialuokkaA
Valaisimeen sopivat lamput:A+ - E
Lamppujen lukumäärä2
KantaGU10
Wattiteho, lamppu sisältyy toimitukseen5 W
Maksimiwattiteho, varalamppu5,5 W
SuojausluokkaIP44/II - kaksoiseristetty
Mitat (P x L x K)366 x 120 x 90 mm
Paino820 g

Spesifikaatiot

EAN 8718696175767

Suosittelemme