Snickers Workwear

Snickers Workwear valmistaa korkealaatuisia, teknisiä työvaatteita, joissa korostuu innovatiiviset ja turvalliset ratkaisut. Laadukkaat työvaatteet helpottavat arkista työskentelyä ja voivat parantaa työturvallisuutta ja työn tuottavuutta. Snickers Workwearin pyrkimyksenä on valmistaa työvaatteita, jotka tuovat lisäarvoa niiden käyttäjille. Loppujen lopuksi kyse ei ole siitä, mitä Snickers Workwear edustaa, vaan siitä, mitä käyttäjälle mahdollistetaan. Lue lisää tästä.

  • Lajitteluperuste
  • Tuotemerkit
  • Tuotetyyppi
  • Hinta
  • Tuotteen tila
746 tuotetta

Innovatiivisia työvaatteita

"Innovatiiviset työvaatteet" tiivistää Snickers Workwearin uteliaan asenteen ja pyrkimyksen jatkuvasti etsiä älykkäämpiä ratkaisuja. Heidän pyrkimyksenään on olla innovatiivisin työvaatteiden valmistaja ja pysyä uskollisena yrityksen alkuperäiselle ajatukselle kehittämisestä - Snickers Workweariä voidaan itse asiassa pitää yhtenä modernien työvaatteiden kehittäjistä!

Brändi perustettiin vuonna 1975 Matti Wiion toimesta, joka oli kyllästynyt työvaatteiden puutteelliseen tasoon. Asenteella "jos jonkin halutaan muuttuvan, minun täytyy tehdä se itse" hän alkoi suunnitella ja valmistaa työvaatteita itse. Matti tunsi hyvin suomalaistaustaisena ruotsalaisena pohjoismaisen käytännöllisen ja yksinkertaisen tyylin ja muotoilun. Hänen pyrkimyksenään oli kehittää kestäviä, toiminnallisia ja tyylikkäitä työvaatteita Pohjoismaiden vaativiin työolosuhteisiin. Innovatiivisilla ratkaisuilla, kuten riipputaskulla ja työkaluliivillä, hän määritteli suunnan Snickers Workwearille. Hänen perintönsä elää edelleen yrityksessä, ja keskeisenä kysymyksenä on vieläkin - onko olemassa parempi tai älykkäämpi ratkaisu?

Auttaa ammattilaisia älykkäämmillä ja turvallisemmilla ratkaisuilla

Snickers Workwear on muuttunut paljon siitä, kun he 1970-luvulla lähtivät kehittämään uudenlaisia työvaatteita. Mutta aivan kuten silloinkin, he keskittyvät edelleen valmistamaan vaatteita, jotka tekevät työskentelystä helpompaa, älykkäämpää ja turvallisempaa. Työpaikan ja ammattielämän muuttuessa myös vaatteiden on kehityttävä pysyäkseen kehityksessä mukana. Snickers Workwear pyrkii jatkuvasti löytämään ratkaisuja, jotka inspiroivat käyttäjiä ja helpottavat heidän arkeansa. He haluavat myös olla mukana tekemässä alasta vastuullisemman ja turvallisemman.

Snickers Workweariltä löydät laajan valikoiman vaatteita niin työhön kuin vapaa-aikaan. Valikoimasta löydät vaatteet sekä kylmään talvisäähän että lämpimiä kesäpäiviä varten - Snickers Workweariltä löydät varmasti etsimäsi vaatteen.

Työhousut

Snickers Workweariltä löydät laajaan valikoiman ammattilaisille suunnattuja työhousuja, työshortseja ja piraattityöhousuja. Valikoiman erilaisissa työhousuissa korostuu joustavuus, kestävyys, vahvuus ja keveys. Snickers Workweariltä löydät myös laajan valikoiman huomiotyöhousuja. Kaikki housut on suunniteltu turvallisuutta ja käyttömukavuutta ajatellen.

Takit ja yläosat

Löydät tuotemerkiltä myös laajan valikoiman yläosia erilaisiin ympäristöihin ja sääolosuhteisiin. Meiltä löydät esim. Snickers Workwearin työtakkeja, collegepuseroita, T- ja pikeepaitoja. Meiltä löytyy runsaasti eri kokoja ja malleja, ja useat mallit soveltuvat hyvin profiilipainatukseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Asusteet

Asustevalikoimasta löydät kaiken aina Snickers Workwearin laadukkaista polvisuojista, alusvaatteista ja pipoista työkäsineisiin ja työkaluvöihin. Kaikki asusteet on suunniteltu painottaen käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Snickers Workwearin ainutlaatuiset mallistot

Yksikään työpaikka ei ole täysin samanlainen kuin toinen. Siksi tarjoamme Stayprolla useita Snickers Workwearin erityismallistoja, jotta löydät juuri sinun työhösi sopivan vaatteen.

AllroundWork – Valmiina työhön, joka päivä viikossa

Kestävyyteen, mukavuuteen ja toiminnallisuuteen keskittyen AllroundWork on täydellinen ja turvallinen valinta päivittäiseen käyttöön.

FlexiWork – Täydellinen istuvuus riippumatta työasennosta

FlexiWork-vaatteet on suunniteltu töihin, jotka vaativat paljon fyysistä liikkuvuutta. Malliston vaatteissa yhdistyy erinomainen kestävyys ja paras mahdollinen istuvuus ja liikkuvuus.

LiteWork – Kestävyyttä ja mukavuutta lämpimissä ja kosteissa ympäristöissä

Kun lämpötila nousee tarvitset hyvin hengittäviä, nopeasti kuivuvia työvaatteita UV-suojalla, jotka siirtävät kosteutta pitääkseen sinut kuivana, viileänä ja suojattuna. LiteWork on täydellinen valinta kun tarvitset hyvän käyttömukavuuden omaavat työvaatteet lämpimiin päiviin ja ympäristöihin.

RuffWork – Poikkeuksellinen kestävyys vaativissa ympäristöissä

Tietynlaisiin töihin tarvitset erityisen kestäviä kangas- ja materiaaliratkaisuja. RuffWork kestää kovaa käyttöä ja kuluttavaa työtä tinkimättä mukavuudesta.

High-Vis – Hyvä näkyvyys lisää turvallisuutta

Jos työskentelet huonoissa valaistusolosuhteissa tai muuten vaativissa ympäristöissä, on tärkeää että olet selvästi näkyvissä. High-Vis-malliston työvaatteet heijastavilla ja fluoresoivilla materiaaleilla lisäävät näkyvyyttäsi heikon valaistuksen tai haastavien sääolosuhteiden ympäristöissä.

ProtecWork – Suojavaatteita riskialttiisiin ympäristöihin

Riskiympäristöissä työskennellessä on varmistuttava siitä, että käytössä oleva suojavaatetus on asianmukaisten sääntöjen ja määräyksien mukainen. ProtecWork-mallisto tarjoaa valikoiman eri suojaustason vaatteita turvallisempaa riskiympäristöissä työskentelyä varten.