Oletko päättänyt ostaa paineilmakäyttöisen mutterinvääntimen, muttet tiedä, minkä niistä valitsisit? Nämä ovat meidän tällä hetkellä suosituimmat mallimme. 

Nykyään on mahdollista saada akkukäyttöinen mutterinväännin, jossa riittää voimaa ja vääntöä yli tarpeenkin, mutta vaikka useimmat valitsisivatkin akkukäyttöisen, se ei tarkoita, etteikö paineilmakäyttöiselle työkalulle olisi omaa paikkaansa.  Jos esimerkiksi työskentelet huoltoasemalla tai korjaamolla, tai sinulla on jo käytössä kompressori, on monia hyviä syitä investoida paineilmakäyttöiseen mutterinvääntimeen. 

Muista kompressori 

Akkukäyttöisten mutterinvääntimien markkinoita hallitsevat valmistajat Milwaukee, Bosch ja Hikoki. Paineilmakäyttöisten mutterinvääntimien suurimmat valmistajat taas ovat Bacho, Ingersoll Rand, Beswell ja Facom. Suurimmassa osassa on 1/4 tuuman liitäntäkierre letkun yhdistämiseksi. Sitä vastoin ne eroavat toisistaan siinä, kuinka paljon ilmaa ne kuluttavat. Siitä syystä on tärkeää tarkistaa kompressorisi kapasiteetti, ennen kuin päätät, minkä mutterinvääntimen valitset.  

Asiakkaat peräänkuuluttavat korkeaa suorituskykyä 

Kunhan käytössä on sopiva kompressori työkalun käyttämiseen, rahalla saa paljon vastinetta voiman suhteen, jos päätät ostaa paineilmakäyttöisen mutterinvääntimen. Monissa myydyimmissä paineilmakäyttöisissä mutterinvääntimissämme vääntömomentti on 1000 newtonmetriä tai enemmän. Se on paljon enemmän kuin mitä tarvitaan auton renkaiden vaihtamiseen, riippumatta siitä, kuinka kovasti pultit on kiristetty.  

Nämä ovat 5 suosituinta paineilmakäyttöistä mutterinväännintämme