Albert J. Dremel perusti yrityksen Dremel Manufacturing Company vuonna 1932. Jo vuonna 1935 hän lanseerasi ensimmäisen käsinpideltävän suurinopeuksisen monitoimityökalun, jolle hän antoi nimeksi Moto-tool.

Dremel-työkalun monipuolinen suorituskyky vetosi sekä harrastelijoihin että käsityöläisiin. Käyttäjien mielestä Moto-tool oli täydellinen ratkaisu ongelmiin. Sen kompakti koko, monipuolisuus ja nopeus tarjosivat yhdessä vaihtoehdon suurille ja tilaa vieville sähkötyökaluille. Käyttöalueiden rajoituksena on vain oma mielikuvituksesi.

Dremel uskoo, että kun me kaikki luomme ja rakennamme, niin maailmamme on parempi ja persoonallisempi paikka elää. Siksi heidän tavoitteenansa on tarjota sinulle mahdollisuus toteuttaa kaikki ideasi. Jotta pystyisit siihen, tarjoavat he sinulle kaikki tarvittavat työkalut vastaamaan projektiesi erikoistarpeisiin sekä haasteisiin laajasta tuotevalikoimasta projekti-ideoihin ja aloittelijoiden oppaista ammattilaisvinkkeihin.

Dremelin kehitys

Moni asia on muuttunut yrityksen perustamisen jälkeen. Dremelin pyörivät työkalut käsittävät nyt monta sekä johdollista että johdotonta mallia, ja sen lisäksi suuren määrän lisäosia, jotka tekevät työkaluista entistä monipuolisempia. Löydät nämä tuotteet Staypron verkkokaupasta.

Vuosien kuluessa Dremelin tuotevalikoimaan on pyörivien työkalujen lisäksi tullut kokonainen rivistö työkaluratkaisuja, jotka tarjoavat ratkaisun lähes kaikkiin työkaluongelmiin. Heidän kompaktit sahat, butaanityökalut ja erikoistuotteet ovat tulleet harrastelijoille tutuksi ja he luottavat siihen, että Dremel mahdollistaa projektien loppuun viemisen.

Dremel-työkalu

Käyttäjät

Kotona Dremelin työkalut ovat käyttäjien mielestä käteviä kodin korjailuun, harrastusten rikastuttamiseen ja sekä ulko- että sisätilojen koristeluun. Dremel-tavaramerkillä on laadukas maine kotinikkareiden, tee-se-itse-harrastelijoiden ja ammattilaistenkin keskuudessa. Kodin ulkopuolelta voit löytää Dremel-työkaluja rakennusalalta, koulujen luokkahuoneista, teattereiden näyttämöiden takaa, laboratorioista ja interaktiivisista museoista.

Huolimatta siitä, missä heidän tuotteita käytetään, on Dremelin työkalut täydellinen ratkaisu moneen arkipäivän ongelmaan. Olipa aikomuksenasi leikata, hioa, kaivertaa tai puhdistaa jotain, saat Dremelin työkaluilla paremman lopputuloksen nopeasti ja helpommin.

Jos sinulla on kysyttävää Dremelin tuotteista, ota yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun.