Akkukäyttöisten työkalujen tekniikka kehittyy mieletöntä vauhtia. Siksi on vaikea perustella, miksi valitsisit ennemmin verkkovirralla tai bensiinillä toimivan työkalun etkä akkukäyttöistä! Seuraavassa kerromme akkukäyttöisen työkalun valintaan liittyvistä eduista.

Yksi akku sopii satoihin laitteisiin

Suurilla ammattilaismerkeillä, kuten DeWaltilla, Makitalla, Milwaukeella, Boschilla, HiKOKIlla jne. on valtavan laaja valikoima akkukäyttöisiä koneita, joiden tarvitsema volttimäärä on sama. Siksi niissä ei tarvita useita erilaisia akkuja ja latureita.

Esimerkiksi Makitalla on 18V-sarjassa yli 200 tuotetta, jotka toimivat samalla akulla, ja Milwaukeella on yli 75 erilaista työkalua 12V-sarjassa. Kun panostat tietyn tuotemerkin työkalusarjaan, saat valtavan valikoiman laitteita käytettäväksi samalla akulla!

Paremmat akut

Monien mielestä akkukäyttöisen työkalun teho ei voi olla samaa tasoa kuin verkkovirralla toimivan koneen, mutta se on huhupuhetta. Tekniikka on kehittynyt huimaa vauhtia, esimerkiksi Milwaukeen 18 V 9 Ah:n akut tuottavat suoraan 230 V:n verkkovirtaa vastaavan tehon ja samaten Dewaltin Flexvolt 54V -akut. Näitä verrataan myös bensiinikäyttöisiin työkaluihin. Mitä suurempi akku, sitä enemmän siitä saa tehoa.

Myös akunkesto on parantunut merkittävästi. Jos sinulla on kaksi samanlaista akkua, voimme taata, että ehdit aina ladata tyhjän akun ennen kuin toisesta loppuu virta!

Joustavuus

Kun valitset akkukäyttöisen työkalun, pääset ylimääräisestä säädöstä jatkojohtojen kanssa ja ennen kaikkea pääset työskentelemään missä tahansa miettimättä pistorasioiden sijainteja! Enää ei tarvitse raahata sähkögeneraattoreita, bensakanistereita tai muita raskaita tavaroita.

Melutaso

Useimpien akkukäyttöisten koneiden melutaso on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavilla bensiinikäyttöisillä koneilla. Tarpeettoman korkea äänentaso on haitaksi sekä korvillesi että ympäristössä liikkuville ihmisille.

Lompakko kiittää

Pitkällä aikavälillä akkukäyttöinen työkalu on bensiinikäyttöistä edullisempi. Koska voit käyttää samaa akkua niin monessa eri laitteessa, voit kasvattaa työkaluvalikoimaasi ostamalla edullisemmin laitteita ilman akkua ja laturia.

Vinkkejä akkukäyttöisten työkalujen kanssa toimimiseen

Taloudellisinta on ostaa ensin kokonainen laite, eli esimerkiksi ruuvinväännin, johon kuuluu kaksi akkua ja laturi. Sen jälkeen voit laajentaa valikoimaasi ostamalla laitteita ilman akkua ja laturia.

Näin alennat kustannuksia, kun et osta enemmän akkuja kuin mitä tarvitset. Mieti tarkkaan, mitä sarjaa alat hankkia, sillä eri valmistajilla tarjonta vaihtelee.

Tutustu Staypron akkukäyttöisten työkalujen valikoimaan >>>

Jos mietityttää, ota ihmeessä yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun, niin autamme mielellämme

Samankaltaisia artikkeleita