Kevätsiivous voi olla hauskaa, mieltä kohottavaa ja kivaa – mutta se voi myös olla väsyttävää ikityötä. Se riippuu paljon siitä, mitä välineitä sinulla on. Tässä artikkelissa suosittelemme kuutta tuotetta, jotka tekevät kevätpuhdistuksesta helpompaa, hauskempaa ja tehokkaampaa!

Lintujen laulu, siitepöly ja kirsikankukat kielivät vuodenajan vaihtumisesta kevääseen. Luotettavin kevään merkki on kuitenkin se, että naapurit avaavat ikkunansa levälleen ja käynnistävät pölynimurin. Kevätsiivous valmistelee sekä itsemme että kotimme valoisampia aikoja varten, ja oikeilla varusteilla voit tehdä puhdistuksesta hauskaa!

6 laitetta, jotka auttavat sinua kevätsiivouksessa

Pölynimuri – pääse eroon sorasta, hiekasta ja liasta

Pölynimuri on yksi tärkeimmistä apuvälineistä, kun on aika puhdistaa sora, hiekka ja muut talveen kuuluvat asiat. Kunnon pölynimurin avulla voit imuroida paitsi sohvan takana myös puutarhassa, patiolla ja autossa. Joillakin malleilla voit jopa imeä nesteitä. Työ on helpompaa, jos valitset tehtävään oikean suuttimen ja lisävarusteet!  

Lehtipuhallin – puhaltaa pois kaikki talven jäänteet

Yleinen väärinkäsitys on, että lehtipuhallinta käytetään vain kerran vuodessa, kun syksyn lehdet kerätään. Mutta yhä useammat ihmiset ovat huomanneet, että lehtipuhallinta voidaan käyttää kaikkeen lumen puhaltamisesta uimalelujen altaasta ylös puhaltamiseen. Se on myös erinomainen työkalu, kun sinun on puhdistettava nurmikko, patio ja pihatie keväällä.

Monitoimityökalu – vaativimpaan puhdistukseen

Joskus lika on niin vaikeassa paikassa tai niin pinttynyttä, että tavallinen harja ei riitä. Silloin monitoimityökalu voi olla avuksi. Jos omistat jo monitoimityökalun, voit käyttää puhdistamiseen erilaisia ​​lisäosia, mutta on myös pienempiä monitoimityökaluja, jotka ovat suunniteltu juuri puhdistamaan. Täydellinen uunien, kattiloiden, laattojen ja suihkukaappien puhdistamiseen.

Painepesuri – auttaa huuhtelemaan talven viimeiset jäljet

Toki on hienoa, kun puutarha on valkoisen, kimaltelevan lumen peitossa. Mutta harmaa likakerros, joka jää jäljelle lumen sulamisen jälkeen, on kaikkea muuta kuin miellyttävä. Puhdistaaksesi talon julkisivun, pation ja ympäristön tarvitset painepesurin. Mitä korkeampi veden paine, sitä nopeammin se sujuu (mutta muista olla varovainen herkillä pinnoilla)! 

Akkukäyttöinen ikkunanpesuri – puhtaat ikkunat ilman raitoja

Olemme kaikki varmasti joskus olleet harvinaisen tyytyväisiä ikkunanpesun jälkeen – vain havaitaksemme kaikki ärsyttävät raidat heti, kun aurinko tulee esiin! Akkukäyttöisellä ikkunanpesurilla, joka imee veden ikkunoita kuivatessasi, työ helpottuu.  

Kiillotuskone – tekee autosta uuden veroisen

Miksi tyytyä vain talon ja puutarhan kunnostukseen? Jopa auto tarvitsee vähän ylimääräistä rakkautta talven rasituksien jälkeen. Kiillotuskoneen avulla voit piilottaa naarmuja ja antaa lakalle sen entisen loiston!