Jos haluat ostaa monitoimityökalun, mutta et ole varma, mikä malli sopii sinulle parhaiten, tämä artikkeli on sinua varten. Tässä listaamme viisi suosituinta monitoimityökalua, jotka kaikki on testattu ja joille asiakkaat ovat antaneet parhaat arvosanat.

Monitoimityökalu on kätevä työkalu työkalulaukussasi - olitpa sitten tee-se-itse-itse-rakentaja tai ammattilainen. On olemassa erilaisia lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää työkalua monella eri tavalla, kuten leikkaamalla, hiomalla, poraamalla, kiillottamalla tai jyrsimällä.

Akkukäyttöiset suosittuja

Kaikki myydyimmät monitoimityökalumme ovat akkukäyttöisiä. Se voi olla kätevää, kun vältät johtojen aiheuttaman vaivan työskennellessäsi työkalulla, varsinkin jos sinun on päästävä ahtaisiin tiloihin. Täytyy kuitenkin muistaa, että akulla voit työskennellä vain tietyn aikaa. Välttääksesi tahattomat projektikatkot kannattaa investoida kahteen akkuun - sinulla on aina toinen ladattuna ja käyttövalmiina.

Kun tarkastelemme suosituimpia monitoimityökalujamme, huomaamme myös, että valtaosa niistä toimii 18 voltin akuilla. Monitoimityökaluissa, joissa on 18 volttia, on enemmän tehoa kuin niissä, joissa on 12 volttia.

Tunnetut tuotemerkit

Milwaukee, Bosch ja Dremel ovat kaikki suosittuja ja tunnettuja koneita ja työkaluja valmistavia tuotemerkkejä, ja tämä näkyy myös monitoimityökalujen myynnissä. Toki meillä on myös muiden valmistajien monitoimityökaluja eri hintaluokissa.