Mikä uppopumppu on paras? Vertailimme myydyimpiä pumppujamme Stayprossa ja kokosimme asiakkaiden jättämät arviot. Sukella tuloksiin ja löydä sinulle paras pumppu.

Upotettava pumppu, tai uppopumppu, on suunniteltu upotettavaksi nesteen pumppaamista varten. Tämä on erityisen kätevää, kun haluat ohjata vettä pois tulvivasta puutarhastasi tai kellaristasi, tyhjentää sadevesitynnyriä tai pumpata vettä uima-altaasta tai lammikosta. Myös rakennustyömailla upotettavia pumppuja käytetään ahkerasti sadeveden pumppaamiseen kaivetuista kaivannoista ja pohjaveden käsittelyyn.

Valitse oikean kapasiteetin pumppu

Upotettavan pumpun ostamisessa on tärkeää ottaa huomioon, kuinka paljon vettä tarvitsee siirtää ja kuinka nopeasti. Pumppukapasiteetti vaihtelee eri pumppujen välillä ja ilmoitetaan usein litroina minuutissa tai litroina tunnissa. Tarkastele myös nostokorkeutta, eli kuinka korkealle pumppu voi nostaa vettä pystysuunnassa.

Toinen huomioitava tekijä on kuinka paljon likaa ja roskia pumppu voi käsitellä. Tällöin tulee tarkastella pumpun suurinta partikkelikokoa.

Mikä upotettava pumppu on paras?

Helpottaaksemme valintaa siitä, mikä upotettava pumppu sopii parhaiten tarpeisiisi, olemme vertailleet juuri nyt eniten myymiämme pumppuja ja koonneet asiakasarviot Trustpilotin kautta. Kokoamamme asiakasarviot on saatettu kääntää suomeksi.

1. AL-KO SUB 13000 DS Premium - Paljon vastinetta rahoille

AL-KO SUB 13000 DS Premiumin kapasiteetti on 10500 litraa tunnissa ja se sopii hyvin uima-altaiden, sadevesisäiliöiden, kaivojen tai tulvivien kellareiden tyhjentämiseen. Sisäänrakennettu uimurikytkin tekee siitä sopivan ahtaissa tiloissa.

Edut

 • Hinta-laatusuhde
 • Integroitu kellukkeen kytkin
 • Pumppaa 10500 litraa tunnissa

Näin asiakkaamme ajattelevat

Staypron asiakkaat ovat yleisesti ottaen erittäin tyytyväisiä AL-KO SUB 13000 DS Premiumiin. Sitä kuvataan tehokkaaksi, kompaktiksi, luotettavaksi, hiljaiseksi ja hintansa arvoiseksi. Monet arvostavat sen toimivuutta myös ahtaissa tiloissa. Yksi käyttäjä mainitsee takaiskuventtiilin puuttumisen miinuksena.

2. AL-KO Twin 14000 Premium

AL-KO Twin 14000 Premium on upotettava pumppu, jonka kapasiteetti on 15 000 litraa tunnissa. Se selviytyy sekä puhtaasta että likaisesta vedestä. Se ei kuitenkaan sovellu käytettäväksi suolaisessa vedessä, hiekkaisessa vedessä tai voimakkaissa kemikaaleissa. Patentoitu TWIN-Combi-järjestelmä mahdollistaa jopa 8 mm:n roskien poistamisen.

Edut

 • Pumppaa 15 000 litraa tunnissa
 • 10 metriä pitkä virtajohto
 • Vaihtuvan tai saman paikan tyhjentämiseen

Näin asiakkaamme ajattelevat

Asiakkaamme antavat pääosin positiivisia arvioita tuotteesta. Monet korostavat sen tehokkuutta ja luotettavuutta, kommenteilla kuten "Täyttää odotukset" ja "Toimii odotettua paremmin". Tuotteen käytännöllisyys todellisissa tilanteissa saa myös kiitosta, yksi asiakas sanoo: "Käytin pumppua lammikon tyhjentämiseen ja se toimi erinomaisesti". Toiset korostavat hinta-laatusuhdetta ja tuotteen luotettavuutta, kommenteilla kuten "Erittäin hyvä, hyvään hintaan" ja "Hyvä pumppu tähän hintaan".

3. AL-KO Drain 20000 HD - Äärimmäisiin vaatimuksiin

AL-KO Drain 20000 HD markkinoidaan pumpuksi "äärimmäisiin vaatimuksiin", ja todellakin sillä on vaikuttavat tekniset tiedot. Pumpun maksimikapasiteetti on peräti 20 000 litraa tunnissa ja se pystyy käsittelemään jopa 38 millimetrin partikkeleita.

Edut

 • Pumppaa 20000 litraa tunnissa
 • Maksimipumppukorkeus 10 metriä
 • Käsittelee jopa 38 millimetrin kokoisia likapartikkeleita

Näin asiakkaamme ajattelevat

AL-KO Drain 20000 HD on Staypron suursuosikki ja niistä, jotka ovat sen ostaneet, useimmat ovat antaneet korkeimmat arviot. Jätettyjen kommenttien joukosta löytyy sellaisia kuin "Todella korkealaatuinen", "Pitää mitä lupaa" ja "Hyvä ja kestävä pumppu erinomaiseen hintaan".

4. AL-KO Drain 10000 Comfort - Erinomainen jätevesipumppu

Suuren sisääntuloaukon ja jopa 30 millimetrin partikkelien käsittelymahdollisuuden ansiosta AL-KO Drain 10000 Comfort on erinomainen pumppu lika- ja jätevesille. Sen kapasiteetti on 10 000 litraa tunnissa ja nostokorkeus 8 metriä, mikä tarjoaa riittävän suorituskyvyn yleisimpiin käyttökohteisiin.

Edut

 • Pumppaa 10 000 litraa vettä tunnissa
 • Maksiminostokorkeus 8 metriä
 • Käsittelee partikkeleita jopa 30 millimetriin asti

Näin asiakkaamme ajattelevat

Staypron asiakkaat rakastavat AL-KO Drain 10000 Comfortia ja useimmat antavat sille korkeimmat arviot. Yksi asiakas korostaa, että se sopii hyvin jätevedelle. Toinen kirjoittaa, että se on "hyvä pumppu hyvään hintaan".

5. AL-KO SUB 6500 Classic - Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen pumppu puhtaalle vedelle

Jos käsittelet vain kirkasta ja puhdasta vettä, tutustu AL-KO SUB 6500 Classiciin. Se on kätevä pumppu, joka tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn huolimatta edullisesta hinnastaan. Tämän pumpun kapasiteetti on 6 500 litraa tunnissa ja sen nostokorkeus on 6 metriä. Täydellinen altaan tyhjentämiseen!

Edut

 • Hyvä hinta
 • Kevyt ja kätevä
 • Pumppaa 6 500 litraa tunnissa

Näin asiakkaamme ajattelevat

Asiakkaamme, jotka ovat arvioineet ja arvostelleet AL-KO SUB 6500 Classicia, ovat arvioidensa perusteella erittäin tyytyväisiä hankintoihinsa. Asiakas kirjoittaa "Toimii täydellisesti. Hyvä hinta", ja juuri hinta suhteessa suorituskykyyn on jotain, mikä toistuu usein.