Etsitkö täydellisiä oksasaksia? Olemme vertailleet suosituimpia oksasaksiamme ja koonneet asiakkaidemme tuotearvioita. Lue, mitkä oksasakset ovat parhaat!

Kun työskentelet puiden ja kasvien parissa, on tärkeää, että sinulla on oikeat työkalut työhön. Ei vain siksi, että tehokkailla työkaluilla työskentely on hauskempaa, vaan myös siksi, että lopputulos on parempi. Esimerkiksi puhdas leikkaus paranee nopeammin ja vähentää tautiriskiä. Kun investoit laadukkaisiin välineisiin, sinun ei myöskään tarvitse huolehtia niiden vaihtamisesta yhtä usein.

Suosituimmat oksasaksemme 2024

Jotta voit helpommin valita, mikä oksasakset ovat parhaat tarpeisiisi, olemme vertailleet parhaiten myymiämme oksasaksia juuri nyt. Kokoamamme asiakasarviot on toimitettu Trustpilotin kautta, ja ne on saatettu kääntää suomeksi.

1. Fiskars Xseries P961

Fiskars on tunnettu brändi, joka on valmistanut työkaluja yli 300 vuotta. Heidän oksasaksensa ovat suosittuja sekä puutarhaharrastajien että ammattimaisten puutarhureiden keskuudessa. Suosituin mallimme Stayprossa on Fiskars Xseries P961, jotka ovat helppokäyttöiset ja korkealaatuiset oksasakset useilla älykkäillä toiminnoilla. Niiden erottuvin ominaisuus on oksasaksien PowerGear-mekanismi, innovatiivinen teknologia, joka kolminkertaistaa leikkausvoiman. Saatavilla koossa M ja L.

Edut

 • PowerGear-mekanismi
 • Mukava kahva
 • Terä sivuleikkurilla
 • Lukko liukusalvalla

Mitä asiakkaamme sanovat

Kirjoitushetkellä emme ole saaneet montaa arvostelua Fiskars Xseries P961:stä, mutta saapuneet mielipiteet ovat erittäin positiivisia. Erityisesti asiakkaamme korostavat, että ne ovat helppokäyttöiset ja niiden kanssa on mukava työskennellä.

2. Fiskars PowerStep P83

Suurin osa Staypron myymistä oksasaksista on ohileikkaavia, mikä mahdollistaa puhtaat ja siistit leikkaukset. Fiskars PowerStep P83 on sen sijaan alasintyyppinen, mikä tarkoittaa, että yksi terä leikkaa vastakappaletta vasten.

Rakenteensa ansiosta se soveltuu paremmin paksuihin ja kuolleisiin oksiin kuin tuoreisiin, koska se voi vahingoittaa kasvien kudosta. Fiskars PowerStep P83:n etuna on myös se, että se voi leikata kolmessa vaiheessa oksan paksuudesta riippuen.

Edut

 • Alasinmallinen
 • PowerStep kolmella leikkausvaiheella
 • Sopii oikea- ja vasenkätisille
 • Leikkaa halkaisijaltaan jopa 24 mm oksat

Mitä asiakkaamme sanovat

Staypron asiakkaat antavat korkeita arvosanoja ja kirjoittavat positiivisia arvosteluja Fiskars PowerStep P83:sta. Useat mainitsevat Fiskarsin yleisesti korkean laadun ja korostavat, että oksasakset ovat terävät. Eräs käyttäjä kirjoittaa: "Parhaat oksasakset tähän mennessä ja olen kuluttanut kolmet sakset lyhyessä ajassa. Nämä olivat erittäin helppokäyttöiset, todellinen löytö".

3. Fiskars Solid P321

Fiskars Solid P321 ovat yksinkertaisemmat, ohileikkaavat oksasakset FiberComp-materiaalista kuiville oksille ja risuille. Näillä oksasaksilla voit leikata oksia, joiden paksuus on jopa 20 millimetriä.

Edut

 • Hinta-laatusuhde
 • Terä karkaistusta hiiliteräksestä PTFE-pinnoitteella

Mitä asiakkaamme sanovat

Arvioiden ja mielipiteiden perusteella asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä Fiskars Solid P321:een. Eräs asiakas kirjoittaa olevansa erittäin tyytyväinen laatuun ja että ne ovat täydelliset puutarhatyöhön.

4. Fiskars Xseries P921

Jälleen yhdet oksasakset Fiskarsilta! Fiskars Xseries P921 ovat korkean suorituskyvyn oksasakset niille, jotka asettavat korkeat vaatimukset mukavuudelle ja tehokkuudelle. PowerGear-mekanismi antaa kolme kertaa enemmän voimaa leikkauksessa ja pyörivä kahva vähentää sormien rasitusta. Terä on valmistettu karkaistusta hiiliteräksestä PTFE-pinnoitteella kitkan vähentämiseksi. Leikkauskapasiteetti 24 millimetriä.

Edut

 • Pyörivä kahva
 • PowerGear-mekanismi
 • 25 vuoden takuu

5. Felco 38300002

Felco 38300002 ovat suositut oksasakset hieman korkeammassa hintaluokassa oksien leikkaamiseen, joiden paksuus on enintään 25 mm. Muotoilultaan ne ovat klassinen malli kevytmetallikahvoilla, puskurivasteella, poistouralla ja vaijerileikkurilla. Jos terät kuluvat, ne ovat helppo vaihtaa uusiin.

Edut

 • Kevytmetallikahvat
 • Puskurivaste
 • Vaihdettavat terät

Mitä asiakkaamme sanovat

Tähän mennessä olemme saaneet suhteellisen vähän arvosteluja Felco 38300002:sta, mutta ne ovat yksiselitteisen positiivisia. Edut, joita korostetaan, ovat, että ne ovat kätevät ja helpot käyttää.

Samankaltaisia artikkeleita