Pöytäpyörösaha on korvaamaton apu levymateriaalin leikkaamiseen, listojen sahaamiseen tai lankkujen halkaisuun. Nämä ovat joitain suosituimmista ja pidetyimmistä pöytäpyörösahoistamme tällä hetkellä. Niille kaikille on yhteistä se, että ne ovat asiakkaidemme testaamia ja saaneet heiltä korkeat arvosanat ja hyvät arvostelut. 

Pöytäpyörösaha on monen puusepän paras ystävä, eikä ole vaikea ymmärtää miksi. Kun aiot katkaista levymateriaalia, halkaista lankkuja tai tehdä monta täsmälleen samanlaista sahausta, on pöytäpyörösaha täysin vailla vertaansa. Markkinoilla on monia erilaisia pöytäpyörösahoja ja niissä kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa. 

Mitkä pöytäpyörösahat asiakkaamme valitsevat? 

Kun tarkastelemme myydyimpiä pöytäpyörösahojamme täällä Stayprolla, voimme todeta, että kaikki mallit ovat verkkokäyttöisiä ja että useimmat ovat 500-1000 euron hintaluokassa. Tämän hintaluokan koneet ovat vankkoja koneita, joka selviävät useimmista töistä sujuvasti, viemättä liikaa lattiatilaa. Suosituimpia malleja ovat pöytäpyörösahat sekä jalustalla että ilman jalustaa. Yhteistä useille jalustamalleille on se, että ne voidaan taittaa kokoon ja niissä on kuljetusta helpottavat pyörät. Pöytäpyörösahat ilman jalustaa voidaan sijoittaa työpöydälle tai muulle tasaiselle pinnalle. Jos aiot ostaa erillisen työpöydän pöytäpyörösahaasi, tarkista, että ruuvinreiät ovat sopivissa kohdissa. 

Tunnetut valmistajat - suosituimmat 

Suosituimmat-listalla on mukana hyvin tunnettuja valmistajia kuten Dewalt, Bosch ja Metabo. Asiakkaidemme arviot ovat keskimäärin liki täysi kymppi, ja arvostelut ovat erittäin positiivisia. Muutamia kommentteja olivat esimerkiksi "Suuri tarkkuus sahan leikkauksissa ja asetuksissa", "Täydellinen pölynimuriliitännällä" ja "Mahtavan vakaa kone, jota voidaan laajentaa useiden laajennuslisäosien ansiosta." 

Nämä ovat tällä hetkellä suosituimmat pöytäpyörösahamme 

Onko pöytäpyörösahan valinta vaikeaa? Nämä ovat suosittuja malleja, joita muut asiakkaat ovat ostaneet, testanneet ja antaneet niille korkeat arvosanat.