Tehokas sorptiokuivain voi tehdä ihmeitä ullakolla, autotallissa tai kosteassa ryömintätilassa. Mietitkö, mikä on paras testissä? Tässä ovat tällä hetkellä suosituimmat ja myydyimmät mallimme. Kaikki mallit ovat asiakkaidemme testaamia ja saaneet heiltä huippuarvosanat. 

Ilmaa jäähdytyksen kautta tiivistävä kondenssikuivain on usein itsestään selvä valinta, jos haluaa kuivata pyykin nopeammin tai päästä eroon tunkkaisesta hajusta kellarissa. Mutta jos tarvitset luotettavan ja tehokkaan ratkaisun ryömintätilaan, alapohjaan, kylmäullakolle tai rakennuksille, voi sorptiokuivain olla parempi vaihtoehto. Alla voit lukea lisää suosituimmista ja pidetyimmistä sorptiokuivaimistamme. 

Sorptiokuivainta voidaan käyttää miinusasteissa 

Sorptiokuivaimet tai ryömintätilan ilmankuivaimet, joksi niitä myös kutsutaan, kuivaavat ilmaa pyörivän kosteudenimuelementin läpi. Kuuman ilman avulla kosteus muuttuu vesihöyryksi, joka johdetaan ulos huoneesta letkun kautta. Koska sorptiokuivaimen toiminta perustuu imeytymiseen ilman jäähdyttämisen sijaan, voi niitä, toisin kuin kondenssikuivaimia, käyttää myös miinuasteissa. Sorptiokuivainten mahdollisia haittoja ovat ne, että kuivattavan tilan tulee olla täysin tiivis, ne kuluttavat suhteellisen paljon energiaa ja niissä voi olla kova käyttöääni.  

Asiakkaidemme valitsemat parhaat sorptiokuivaimet 

Kun tarkastelet Staypro-sivustolla eniten myymiämme sorptiokuivaajia, huomaat, että niillä on monia yhteisiä ominaisuuksia.  Tyypillinen asiakas ostaa 100-200 neliömetrin ilmankuivaimen, jota voidaan käyttää sekä väliaikaisissa että kiinteissä asennuksissa. Suurimman tehon ilmankuivaimissa on joissakin tapauksissa liitännät useille kuivailmakanaville työskentelyalueen laajentamiseksi. Useissa niistä on erillinen ohjauspaneeli, joka voidaan asentaa talon sisälle. Ohjauspaneelista voit tarkistaa ilmankosteuden ja ilmankuivaimen toimivuuden. 

5 suosituinta sorptiokuivaintamme