Kaikki eivät tarvitse tehokasta, monilla erilaisilla ominaisuuksilla varustettua poraruuvinväännintä. Jos aiot koota Ikean huonekaluja tai laittaa taulun seinälle, niin monesti yksinkertainen ruuvinväännin on hyvä valinta. Onko ruuvinvääntimen valinta hankalaa? Tässä ovat 5 suosituinta ruuvinväännintämme alle 100 euron hintaan! 

Ruuvinväännin on ensimmäinen työkalu, jonka monet ostavat muuttaessaan pois kotoa. Useat valitsevat porakone-ruuvinvääntimen, koska ne ovat yleensä tehokkaampia ja niillä voi porata myös puuta ja metallia, mutta joskus yksinkertainen ruuvinväännin voi olla parempi valinta. 

Mikä on ruuvinväännin?  

Ruuvinväännin on suhteellisen yksinkertainen kone, jolla voi ruuvata ruuveja erilaisiin materiaaleihin, kuten puuhun ja kipsiin. Sisäänrakennetun kärjenpitimen kuusikulmaiseen kiinnikkeeseen asetetaan erilaisia ​​kärkiä ruuvityypistä riippuen. Ruuvinvääntimiä on saatavana eri hintaluokissa ja erilaisilla ominaisuuksilla, mutta kun vertaat myydyimpiä ruuvinvääntimiämme alle 100 euron hintaluokassa, niin huomaat että niissä on paljon yhteistä. 

Pienemmissäkin ruuvinvääntimissä on riittävästi tehoa kiertämään pienemmät ruuvit kipsiin ja puuhun, sekä Ikea-huonekalujen kokoamiseen.

Sisäänrakennettu akku on yleinen 

Suurikokoisemmissa ruuvinvääntimissä, porakone-ruuvinvääntimissä ja iskevissä ruuvinvääntimissä on periaatteessa aina vaihdettavat akut. Tässä hintaluokassa on yleisempää, että koneissa on sisäänrakennettu akku, usein 3,6 voltin (V) jännitteellä. Ruuvinvääntimien kiristysmomentti, toisin sanoen se, millä teholla kone vääntää ruuvia, ovat yleensä noin 5 Newton-metriä (Nm). Tämä teho riittää kiertämään pienemmät ruuvit kipsiin ja puuhun, sekä Ikea-huonekalujen kokoamiseen - mutta jos yrität ruuvata suuremman ruuvin jäykempiin materiaaleihin, ruuvinväännin todennäköisesti menettää tehonsa ja sammuu. Vertailun vuoksi, porakone-ruuvinvääntimien vääntömomentti on usein noin 60 Nm ja iskevien ruuvinvääntimien vääntömomentti on noin 200 Nm. 

Tunnettuja tuotemerkkejä ja käteviä ominaisuuksia 

Kun tarkastelet viittä suosituinta ruuvinväännintämme, alle 100 euron hintaluokassa, huomaat joitain toistuvia ominaisuuksia ja yksityiskohtia, kuten USB-lataus, sisäänrakennettu valaistus ja lisävarusteet ruuvinvääntimen kulmissa. Tunnetut valmistajat ovat aina asiakkaiden mieleen, eivätkä tässä asiassa edullisemmat ruuvinvääntimet ole poikkeus. Tämän luokan suosittuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Black & Decker ja Boschin vihreä DIY-sarja. 

Tässä ovat viisi suosituinta ruuvinväännintämme alle 100 euron hintaluokassa 

Samankaltaisia artikkeleita