Ohjaamalla liikennettä osoitteeseen Staypro.fi voit saada provision mahdollisesta myynnistä Staypro:n affiliate-ohjelman kautta. Jos siis pidät Staypro:sta ja mielelläsi suosittelet verkkokauppaamme, nyt voit ansaita hieman lisärahaa.

Tällaista yhteistyötä kutsutaan affiliate-markkinoinniksi ja suuret verkkokaupat, kuten Staypro, tekevät sitä melko paljon. Jos affiliate-markkinointi on sinulle aivan uusi käsite, alla on lyhyt selitys siitä.

Mitä affiliate-markkinointi on?

Affiliate-markkinoinnissa julkaisija eli niin sanottu affiliate auttaa mainostajaa markkinoimaan tuotteita tai palveluita. Affiliate saa maksun mainostajalta riippuen siitä, paljonko myyntiä markkinointi tuottaa.

Affiliate saa siis rahaa ohjaamalla liikennettä verkkokauppojen sivustoille. Affiliate luo useimmiten liikennettä kotisivustonsa, bloginsa tai sosiaalisen median kautta.

Staypro:n affiliate-ohjelma

Staypro:lla on Adtractionin kautta toteutettava affiliate-ohjelma. Staypro:n ohjelmassa voit suositella ehdottomasti suosituimpia rakennusalan tuotemerkkejä ja ansaita 5 % provision luomastasi tilausarvosta.

Linkkiäsi klikkaavan ei tarvitse tehdä ostosta samalla käyntikerralla verkkokaupassamme, vaan riittää, että klikkaus johtaa ostotapahtumaan 30 päivän sisällä.

Miten pääsen alkuun?

Affiliate-markkinoinnin aloittaminen on helppoa. Jotta voisit markkinoida Staypro:ta, sinun on ensin tehtävä itsellesi Adtraction-tili. Kun kirjaudut Adtractioniin, voit hakea mukaan Staypro:n affiliate-ohjelmaan ja lukea lisää sen säännöistä.

Staypro:n affiliate-kumppanina sinun tulee käyttää linkkejä, jotka saat Adtraction-tilisi kautta. Näin Adtraction voi säilyttää tiedot vierailijoista, jotka olet välittänyt Staypro.fi-sivustolle. Adtraction tarjoaa tukea aloitteleville affiliate-kumppaneille, jotka ovat epävarmoja markkinoinnin aloittamisen suhteen.

Jos sinulla on kysyttävää affiliate-ohjelmastamme, vastaamme mielellämme sinulle, joten ota yhteyttä.

Päivitetty 18.8.2019