Nyt kaikki kilpailutyöt on vastaanotettu suuressa nikkarointikilpailussamme Kakkosneloshaaste 2021. Saimme yhteensä 26 teosta, joiden joukosta löytyy kaikkea Lego-ukosta japanilaiseen hyönteishotelliin.

Myöhään illalla 28. helmikuuta vastaanotimme viimeiset kilpailutyöt Kakkosneloshaasteeseen – Staypron suureen nikkarointikilpailuun. Odotimme, että monet teistä ajattelevat sen olevan hauska haaste, mutta 26 teosta oli jopa enemmän kuin me olimme odottaneet!

Rakenna mitä tahansa kakkosnelosesta

Tehtävänä oli luoda jotain hienoa, käytännöllistä, fiksua tai hauskaa 50x100x2500 mm lankusta, ja teosten joukosta löytyy kaikkea Lego-ukosta japanilaiseen hyönteishotelliin. Luovuudesta ei ollut puutetta, ja nyt tuomaristoa odottaa vaikea tehtävä, kun he joutuvat valitsemaan kolme finalistia lähipäivien aikana. Palkintopotissa on kilpailukumppanimme Milwaukeen palkintoja yhteensä 1800 euron arvosta.

Tuomaristo

Ludwig Berg, Stockholms Möbelverkstad AB – Ludwig on koulutettu Carl Malmsten Furniture Studies -koulussa ja hänellä on kisällinkirja huonekalujen valmistuksesta. Ulvsundan työpajassa Tukholmassa hän valmistaa kaikkea prototyypeistä ja pienistä tuotteista ainutlaatuisiin huonekaluihin keittiöitä ja sisätiloja varten sekä yksityisiin että julkisiin ympäristöihin.

Peter Martinsson, Milwaukee – Peter on työskennellyt sähkötyökalujen myynnissä 17 vuoden ajan ja on erittäin kiinnostunut itse käyttämään niitä – sekä taloihin että autojen kunnostamiseen.

Lars Olsson, Staypro – Työkalujen oraakkeli ja asiakaspalvelun työntekijä Stayprossa.

Pian on sinun vuorosi äänestää

Myöhemmin maaliskuussa, kun olemme saaneet finalistityöt fyysisesti ja tutkineet ne tarkkaan, sinulla on mahdollisuus antaa äänesi teokselle, joka sinun mielestä ansaitsee himoitun ensimmäisen palkinnon. Pidä silmällä sosiaalista mediaa ja Staypro.fi/kakkosneloshaaste2021.

Kaikki kilpailutyöt Kakkosneloshaasteessa 2021

Aku Kainulainen - Hylly

Esa Patjas - Japanilainen hyönteishotelli

Henri Mäntyjoki - Koottava jakkara

Henry Lähdeoja - Jääkiekkopeli

Iiro Hämäläinen - Hylly

Jaakko Kuusniemi - Hyllyt

Janne Miettinen - Suomen lippu

Jenni Laari - Sivupöytä

Jimi Kataja - Kulmahiomakone

Joni Pietiläinen - Jakkara/yöpöytä

Juha Juntunen - Valaisin

Jukka Tulander - Jalkapuu

Jussi Seppä - Ämpärisuihku

Marko Kemppainen - Lego-ukko

Matti Vuolas - Työkalupakki

Mika Koivuniemi - Darts-taulun kehys

Eino Kuusela - Lintulauta

Pasi Herskoi - Yöpöytä

Pekka Jauho - Pöytä

Pekko Ojalainen - Taideteos

Petri Taura - Levypainoteline

Raimo Simonen - Kalakukkopuristin

Risto Wikberg - Jakkara/yöpöytä

Sami Laakso - Veitsiteline

Sami Nikkari - Kaappi

Tomi Leinonen - Valaisin

Päivitetty 3.3.2021

Samankaltaisia artikkeleita