Milwaukee on lanseerannut seuraavan läpimurtonsa akkukäyttöiseen M18-sarjaansa: High Output -akut! Akut ovat saatavilla 12,0 Ah, 8,0 Ah, 5,5 Ah ja 3,0 Ah versioina.

M18 Redlithium-ion High output -akut on kehitetty kaikkien aikojen parhaalla yhdistelmällä kennotekniikkaa, akkurakennetta ja elektroniikkaa ammattikäyttöön tarkoitetussa akkujärjestelmässä.

Valtava edistysaskel akkujen kehittelyssä tuo lisätehoa, viilentää akkuja käytössä ja pidentää käyttöaikoja verrattuna tavallisiin akkuihin. Tämän ansiosta vaihtoajat ovat nopeampia ja teho on jatkuvaa koko Milwaukee 18V -sarjassa ilman tarvetta investoida kokonaan uuteen järjestelmään!

Mitä eroa?

Mitä eroa High Output -akuilla on verrattuna vakioakkuihin? HighOutput -akut ovat 50 % tehokkaampia, 50 % viileämpiä käytön aikana ja niidenkäyttöaika on pidempi. Kaikki High Output -akut sopivat tietenkin yhteen kokoM18-järjestelmän kanssa, johon kuuluu tällä hetkellä yli 145 työkalua!

”Vuonna 2005 Milwaukee mullisti koko sähkötyökalualan lanseeraamalla tekniikan, joka mahdollisti litiumioniakkujen käytön työkaluissa. Alalla ei ollut nähty vastaavaa aiemmin, ja vaikka monet yritykset ovat sittemmin hyödyntäneet tekniikkaa omien akkukäyttöisten järjestelmiensä kehittämiseen, olemme yhä edelläkävijä litiumioniteknologiassa. Joka vuosi olemme kehittäneet REDLITHIUM-ION-akkujamme pidemmälle – viimeksi vuonna 2018 lanseerasimme kaikkien aikojen parhaan akkumme, M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah. Tänä vuonna on aika tehdä suurin päivitys M18-sarjaan sitten REDLITHIUM-ION-tekniikan julkistamisen ja parantaa koko M18-järjestelmää HIGH OUTPUT -akuilla”, kertoo Henrik Nielsen, Milwaukeen Trade Product Manager.

Alla olevasta havainnollisesta videosta saatte lisää tietoa Milwaukeen M18 HIGH OUTPUT -akuista. Jos aihe herättää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä Staypron asiakaspalveluun, niin autamme löytämään vastaukset!

Päivitetty 1.5.2019

Samankaltaisia artikkeleita