PLS, lyhenne sanoista Pacific Laser Systems, perustettiin USA:ssa vuonna 1990. Yritys on tunnettu ammattilaisten lasertyökaluista, jotka on valmistettu työmaita varten. Heidän tuotteensa löytyvät nyt Staypro:sta.

90-luvulla ja 2000-luvun alkupuoliskolla PLS julkaisi ensimmäisenä viisipistelaserin, ristilinjalaserin ja vihreät laservatupassit. Muun muassa näiden saavutusten ansiosta yritys on saanut maineen ammattilaisten standardina. Siksi voidaankin sanoa, että heidän itsetasaavat laservatupassit ovat välttämättömiä rakennusprojekteissa laatu-, mitta- ja kuluvaatimusten täyttämiseksi.

PLS-linjalaser

Polttavaan tarpeeseen ammattiurakoitsijoilta

Ammattiurakoitsijat, joilla on yli 50 vuoden kokemus kaupallisten rakennusten ja asuinrakennusten sisä- ja ulkoasennuksista, kehittivät PLS-laservatupassit polttavaan tarpeeseen. Heidän piste-, linja- ja pyörivät laserit antavat kirkkaat, terävät heijastukset, jotka mahdollistavat nopeat ja tarkat merkinnät sekä ulko- että sisätöissä.

Vuodesta 2015 lähtien yrityksen on omistanut Fluke, jonka tuotteet ovat tunnettuja tarkkuudestaan, kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Siksi voit luottaa siihen, että nämä laservatupassit säilyttävät tarkkuutensa monen vuoden ajan. Tästä vakuudeksi kaikissa PLS-työkaluissa on 3 vuoden takuu.

Jos sinulla on kysyttävää heidän laservatupasseista tai muista tuotteista, ota yhteyttä Staypro:n asiakaspalveluun.

Päivitetty 25.9.2019