Sundström Safety kehittää, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia ja käyttäjäystävällisiä hengityssuojaimia. Yrityksen perusti jo vuonna 1926 kaivosinsinööri Ivan Sundström, joka huomasi aikaisin tarpeen suojata kaivostyöntekijöiden silmät ja keuhkot – ennen kuin se on liian myöhäistä.

Sairaudet, jotka aiheutuvat saastuneen ilman hengittämisen seurauksena, kehittyvät useimmiten hitaasti. Sundström Safety suojaa ihmisiä saastuneelta ilmalta, eivätkä he tyydy vain täyttämään viranomaisten vaatimuksia – heidän tavoitteenaan on markkinoiden parhaiden ja mukavimpien hengityssuojaimien suunnittelu ja valmistus.

He ovat vuosien kuluessa satsanneet suuria resursseja käyttäjäystävällisten ja yksilöityjen hengityssuojainten tuotekehittelyyn. Siksi heillä on nykyään esitellä yhteensopiva ja edelleen rakennettava tuotevalikoima, joka joustaa ja mukautuu sekä henkilökohtaisen mukavuuden että työpaikan vaatimusten ja tarpeiden mukaan.

Sundström Safety -hengityssuojain

Hengityssuojain aina perustana

Sundström Safetyn ratkaisujen perustana on aina nenän ja suun peittävä hengityssuojain. Suojainten tulee painaa niin vähän kuin mahdollista ja niissä tulee olla suuri tiivistyspinta kasvoja vasten, jotta niitä on mukava käyttää. Sen lisäksi käyttäjän pitää pystyä puhumaan, nauramaan, kääntämään päätä ja liikkumaan vapaasti.

Täydellinen hengityssuojain valitaan henkilöä, rasitusta, työympäristöä, suojausvaatimuksia ja tarpeita ajatellen. Monet tuotteet ja niiden lisätarvikkeet heidän valikoimassaan ovat yhteensopivia keskenään ja tuotteita voi täydentää ajan kuluessa. Saat myöskin aina taatusti korkeimman suojaluokituksen, parhaimman käyttömukavuuden ja pisimmän käyttöiän.

Sundström Safetyn tuotteet Stayprosta

Sundström Safetyn joustavat ratkaisut tekevät työstä sekä mukavampaa, turvallisempaa että tehokkaampaa. Siksi olemme iloisia, että he ovat osa Staypro:n tuotevalikoimaa. Jos sinulla on kysyttävää Sundström Safetyn tuotteista, ota yhteyttä Staypron asiakaspalveluun.

Päivitetty 16.10.2019

Samankaltaisia artikkeleita