Bosch DIY on Boschin tee-se-itse-työkalusarja kotinikkareille. Nyt olemme alkaneet myydä tuotemerkkiä täällä Stayprossa. Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa entistä laajempaa valikoimaa.

Kaikki projektit eivät vaadi edistyneitä työkaluja ammattikäyttäjille, ja tässä Bosch DIY tulee kuvaan. Työkalut ovat tunnistettavissa vihreän värinsä perusteella, ja kaikki on suunniteltu kotinikkareille, jotka tarvitsevat käytännöllisiä ja luotettavia työkaluja, jotka eivät maksa liian paljon. Myymällä niitä täällä Stayprossa haluamme antaa sinulle asiakkaana vielä suuremman valinnanvapauden ja kattavamman valikoiman.

Esittelyssä kolme työkalua

Boschin DIY-sarja sisältää satoja työkaluja useissa eri luokissa. Tässä kolme niistä.

Bosch DIY PSR 1800 LI-2

PSR 1800 LI-2 on käytännöllinen porakone-ruuvinväännin kotinikkareille. Toimii kaikkien “Power for ALL” -sarjan Boschin litiumioniakkujen kanssa ja tuottaa paljon vastinetta rahoille.

Bosch DIY Universal Garden Tidy

Universal Garden Tidy on joustava lehtipuhallin, jossa on imutoiminto, haketustoiminto ja sisäänrakennettu keräyspussi puutarhajätteen tehokkaaseen poistoon. Matala melutaso, vaihteleva puhallusnopeus ja ergonominen muotoilu ovat muutamia ominaisuuksista.

Bosch DIY Fontus

15 litran vesisäiliöllä ja akkukäytöllä varustettu Fontus-painepesuri on täydellinen käytettäväksi kotona tai matkalla. Säädettävät painetilat ja neljä ruiskutuskuviota mahdollistavat itsepintaisen lian poistamisen erittäin tarkasti.

Tietoa Boschista

Robert Bosch perusti Boschin vuonna 1886 Stuttgartissa. Yritykselle oli alusta alkaen ominaista innovatiivinen vahvuus ja sosiaalinen sitoutuminen. Yrityksen läpimurto tapahtui 1890-luvulla, kun Bosch kehitti ensimmäisen toiminnallisen sytytysjärjestelmän, jossa oli magneettinen laite autojen moottoreihin. Nykyään Bosch on autoteollisuuden alihankkija, sähkötyökalujen, teollisuus- ja rakennustekniikan sekä pakkaustekniikan valmistaja.

Täältä löydät Boschin DIY -valikoiman Stayprossa. Jos sinulla on kysyttävää tai jos sinulla on vaikeuksia valita, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Päivitetty 10.11.2020

Samankaltaisia artikkeleita