Monet moniristilaserit ovat suosittuja, mutta tämä Geo6X-moniristilaser erottuu joukosta monien toimintojensa ja ominaisuuksiensa ansiosta.

Pienelle rakennusyritykselle, joka usein käyttää laseria hyvin erilaisiin tarkoituksiin, tämä työkalu on todellakin monikäyttöinen isolla alkukirjaimella. Geo6X-laserissa on kolme lasersädettä, 3 x 360° ja sillä voi tehdä 6 laserristiä ainutlaatuisen hyvällä näkyvyydellä. Vaakalinja on lukittavissa, joten voit halutessasi tehdä manuaalisen kallistuksen.

Viisi nopeaa perustelua sille, miksi Geo6X-moniristilaser on niin hyvä!

  • Terävät vihreät linjat 3 x 360, lukittava vaakalinja
  • Jopa 3 vuoden takuu (2+1 rekisteröitävissä osoitteessa www.geo-fennel.de)
  • Iskunkestävä, kumipäällysteinen kompakti runko, jossa onlaserpäille metallikotelo
  • Pitkä käyttöikä, huollettava ja kalibroitava
  • Millimetrivastaanotin liitettävissä

Pienet ristilaserit ovat usein lyhytikäisiä: 1 vuoden takuu, korjaus tai kalibrointi ei onnistu. Geo6X:n suuriin etuihin kuuluu, että sitä voi huoltaa, joten takuun päättymisen jälkeenkin sitä voi kalibroida ja säätää. Sen käyttöikä on siis pitkä. Geo6X:n saa 3 vuoden takuulla (2+1 vuotta), mikä kertoo laadusta ja huolettomasta käyttömukavuudesta.

Kaakelien ja laattojen asentamisessa 360-asteinen linja on hyödyllinen, mutta siitä on apua myös lattioiden asennuksessa. Lattioista puheen ollen tätä laseria voi käyttää millimetrivastaanottimen Fr-75MM kanssa. Esimerkiksi jos tahtoo tasoittaa lattian tasoitemassalla millimetrintarkasti. Toimii erinomaisesi myös ulkotiloissa pihan tasoittamiseen ja esimerkiksi sokkelien valuun.

Millimetrivastaanotinta on aiemmin käytetty vain suurempien pyörivien laserien kanssa, mutta nyt saksalainen Geo-Fennel on onnistunut kehittämään todellisen moniristilaserin tällä toiminnolla. Yhdistelmän ansiosta ei tarvita monia eri lasereita, Geo6X hoitaa melkein kaiken!

Moniristilaser toimitetaan hyvässä muovilaukussa. Laukun kannessa on tiiviste, joka pitää laukun vesitiiviinä. Laukun sisällä on muotoon valettu vaahto, jossa on valmiit paikat monille lisäosille, esimerkiksi pakkaukseen kuuluvalle seinäkiinnikkeelle tai erikseen myytävälle Fr-75MM-millimetrivastaanottimelle.

Tekniset tiedot

Tarkkuus: ± 2 mm / 10 m
Laserdiodi / laserluokka: vihreä / 2
Työalue (säde): Ø 80 työalue (vastaanottimella), Ø 140 m (lisäosana mm-vastaanotin FR-75 mm)
Virta/ käyttöaika: 14 h / Li-Ion
Pöly-/kosteussuoja: IP 54
Käyttölämpötila: -10 ° C – + 45 ° C
Mitat: 140 x 130 x 80 mm
Jalustakiinnike: 5/8 “& 1/4”
Paino (yksikkö ja ladattava akku): 0,8 kg

Jos sinulla on kysyttävää Geo6X-moniristilaserista tai lasertyökaluista yleisesti, ota yhteyttä Staypron asiakaspalveluun.

Päivitetty 27.6.2019

Samankaltaisia artikkeleita