Cederroth 725200Tuotenumero: KS19741

Cederroth
Silmähuuhde
500ml, 2 kpl
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KS19741
Silmäsuihke (2 x 500 ml). Steriili puskuroitu isotooninen keittosuolaliuos, säilöntäaineeton. Helppo avata yhdellä kädenliikkeellä
Prisjakt
25,00 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KS19741
Silmäsuihke (2 x 500 ml). Steriili puskuroitu isotooninen keittosuolaliuos, säilöntäaineeton. Helppo avata yhdellä kädenliikkeellä

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Silmäsuihke (2 x 500 ml). Steriili puskuroitu isotooninen keittosuolaliuos, säilöntäaineeton. Helppo avata yhdellä kädenliikkeellä

Todistettu teho emäs- ja happoroiskeissa.
Cederrothin huuhtelunesteen tehokkuutta lisää puskurointi, joka vaikuttaa neutraloivasti emäs- (esim. lipeä) ja happoroiskeisiin (esim. akkuhappo), toisin kuin tavallinen keittosuolaliuos tai vesi, jotka vain laimentavat roiskeen tai huuhtelevat silmää.

Toimiva muotoilu ja tehokas huuhtelu

Helppokäyttöinen pullo, muotoiltu huuhtelukuppi ja runsas huuhteluneste.

Pullo on helppo avata
kiertämällä vihreää, pölyltä suojaavaa korkkia myötä- tai vastapäivään. Seinätelineessä oleva pullo avautuu telineestä irrotettaessa. Pullon koko on käteen sopiva.

Pölyltä suojattu huuhtelukuppi

Pölyltä suojaava korkki pitää huuhtelukupin puhtaana. Korkki toimii myös avausvälineenä.

Runsas huuhtelu 1,5 minuutin ajan

Aloita silmän huuhtelu nopeasti. Vaikutus on tehokkainta ensimmäisten sekuntien aikana. Cederrothin silmähuuhde sisältää runsaan määrän huuhtelunestettä. Pullo on muotoiltu siten, että sillä voidaan huuhdella silmää runsaalla virtauksella n. 1,5 minuutin ajan. Pidä useita pulloja valmiina, sillä huuhtelun on jatkuttava pitkään, vähintään 15 minuuttia. Muotoiltu huuhtelukuppi ohjaa nesteen suoraan silmään ilman tarpeetonta valumista ja auttaa pitämään silmän auki huuhtelun aikana.

Näkö pelastuu suuremmalla todennäköisyydellä.

Cederrothin puskuroitu silmähuuhde laimentaa kemikaalin ja huuhtelee silmän, minkä lisäksi se neutraloi emäksisiä ja happamia roiskeita. Neutraloiva vaikutus on yleensä voimakkaampi emäs- kuin happoroiskeissa. Puskuroimaton huuhteluneste vain laimentaa tai huuhtelee ainetta pois, joten tarvitaan enemmän nestettä ja pidempi huuhteluaika.

Sataprosenttisesti fosfaatiton
Jos onnettomuudessa on mukana kalsiumpitoista ainetta (sementtiä, betonia tai kalkkia), silmän voi turvallisesti huuhdella Cederrothin huuhtelunesteellä, sillä se on sataprosenttisesti fosfaatiton. Fosfaattia sisältävä silmähuuhde aiheuttaa kalkkiutumisriskin huuhtelunesteen fosfaatin reagoidessa kalsiumin kanssa. Tällöin saattaa muodostua liukenematonta valkoista sakkaa, joka vaurioittaa silmää lisää.

4,5 vuoden säilyvyysaika
Cederrothin silmähuuhteella on yksi markkinoiden pisimmistä säilyvyysajoista, mikä sekä säästää rahaa että parantaa turvallisuutta.

Ominaisuudet

  • Muotoiltu huuhtelukuppi
  • Helppo ja nopea avata
  • Pölyltä suojattu huuhtelukuppi
  • Selkeät kuvalliset ohjeet
  • Sataprosenttisesti fosfaatiton
  • Kertakäyttöinen
  • Säilyvyys 4,5 vuotta
  • Mitat: Ø 6,6 x 23,5 cm

Sisältö:

  • 2 kpl 500 ml:n silmähuuhdepulloa

Spesifikaatiot

EAN 7310617252000

Suosittelemme