Cederroth 721500Tuotenumero: KS19740

Cederroth
Silmänhuuhteluasema
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KS19740
Silmäsuihkeaseman kannen läpi on helppo nähdä, koska täydennystä tarvitaan. Sisältää mm. silmäsuihkepulloja, laastariautomaatin ja laastaria yms.
Prisjakt
135.60 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Tämä tuote sisältyy seuraaviin:
Tuotekuvaus
Tuotenumero: KS19740
Silmäsuihkeaseman kannen läpi on helppo nähdä, koska täydennystä tarvitaan. Sisältää mm. silmäsuihkepulloja, laastariautomaatin ja laastaria yms.
Aina ilmainen toimitus*
30 päivän palautusoikeus

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Silmänhuuhteluasema on suunniteltu siten, että huuhtelun voi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Asemassa on kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineistään. Pullot on muotoiltu siten, että niillä voidaan huuhdella silmää runsaalla virtauksella n. 1,5 minuutin ajan. Pullojen käyttöaika on 4,5 vuotta.

Ensiapu silmillesi

Onnettomuuden sattuessa on tärkeää aloittaa silmänhuuhtelu heti ensimmäisten sekuntien aikana. Huuhtelun on oltava tehokasta ja nestemäärän runsasta. Huuhtelunesteen tehokkuutta lisää puskurointi, joka vaikuttaa neutraloivasti emäs- (esim. lipeä) ja happoroiskeisiin (esim. akkuhappo). Cederrothin silmähuuhdepullo on suunniteltu siten, että se avautuu samalla, kun se kierretään irti seinätelineestä. Muotoillun huuhtelukupin ansiosta saavutetaan paras mahdollinen huuhtelutulos. Huuhteluneste on puskuroitu.

Puskuroitu huuhteluneste parantaa mahdollisuutta pelastaa silmät

Cederrothin huuhtelunesteen tehokkuutta lisää puskurointi, joka vaikuttaa neutraloivasti emäs- ja happoroiskeisiin, toisin kuin tavallinen keittosuolaliuos. Neutraloiva vaikutus on yleensä voimakkaampi emäs- kuin happoroiskeissa.


Lisätilaa täydennystuotteille

Silmänhuuhteluasemassa on myös tilaa täydennystarvikkeille.

Helppo täyttää

Kannen läpi on helppo nähdä, koska täydennystä tarvitaan. Läpinäkyvä kansi ja kumilista suojaavat tuotteita pölyltä ja lialta, joten tarvikkeet pysyvät hygieenisinä ja aina käyttövalmiina.

Laastarit vedetään alaspäin

Laastariautomaatissa laastarit vedetään alaspäin. Näin vältetään muiden laastareiden likaantuminen tai kastuminen.

Lukittu täyttöluukku

Laastarikasetit ovat lukittuina automaatissa, mikä estää hävikkiä. Tyhjät kasetit irrotetaan erikoisavaimella.

Mukana toimitettavat tarvikkeet:

  • 2 silmähuudepulloa Cederroth 725200
  • 1 Salvequick 490700 -laastariautomaatti
  • 1 Huuhtelupullon käyttöohje
  • 1 x Poramalli

Spesifikaatiot

EAN 7310807215006

Suosittelemme