Howard Leight VeriShield 130HTuotenumero: 3094272

Howard Leight
Kuulosuojain
sis. kypäräkiinnityksen
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094272
Kuulosuojaimet, joissa on kypäräkiinnitys ja leveä korvantila, sopivat erinomaisesti työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa.
Prisjakt
29,10 €
Sis. ALV

Arvioitu toimitusaika 2-3 viikkoa toimittajalta

Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094272
Kuulosuojaimet, joissa on kypäräkiinnitys ja leveä korvantila, sopivat erinomaisesti työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

VERISHIELD 130H on kypäräkiinnitteinen kuulosuojain, jossa on leveä korvantila ja joka on täydellinen työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulokojeita. Korvantila kuvussa on 16 % suurempi kuin aiemmissa versioissa. Meluongelmiin voidaan parhaiten puuttua VeriShield 100 -sarjan avulla. Teollisuuden melutaso voi olla haitallinen eri työympäristöissä eri syistä. Tehtaiden sisätiloista koneiden kanssa työskentelyyn, käytettävistä työkaluista suoritettaviin prosesseihin – kaikki tämä voi aiheuttaa melua ja edellyttää sen vuoksi työntekijöiden asianmukaista suojelua. VERISHIELD 130h soveltuu käytettäväksi erittäin meluisissa ympäristöissä.

Kuulosuojaimessa on vankka rakenne ja öljynkestävä kuvun pinta, joka kestää öljyisiä, raskaita työympäristöjä ja säännöllistä puhdistusta. Sisäisellä äänisuojarakenteella varustettu ABS-valettu suojain on kevyempi ja Honeywellin oma ilmavirtauksen säätö mahdollistaa optimaalisen vaimennuksen kaikilla taajuuksilla. VERISHIELD 130H on varustettu myös Memory Foam -korvatyynyillä, jotka mukautuvat pään muotoon ja joissa yhdistyvät tiheämpi ja pehmeämpi vaahto verrattuna aikaisempiin malleihin paremman mukavuuden ja pehmustuksen takaamiseksi. Tämä vähentää päähän kohdistuvaa painetta ja lisää mukavuutta. Suunniteltu käytettäväksi muiden henkilökohtaisten suojavarusteiden kanssa – helppo käyttää ja yhdistää suojakypärien ja kasvosuojainten kanssa. Voidaan asentaa suojakypärään nopeasti ja helposti.
  • Työntekijöille, joilla on suuremmat korvat tai jotka käyttävät kuulolaitteita
  • 16 % suurempi korvantila kuin aiemmissa versioissa
  • Memory foam -korvatyynyt, jotka mukautuvat pään muotoon
  • Vankka rakenne ja öljynkestävä kuvun pinta, joka kestää öljyisiä, raskaita työympäristöjä ja säännöllistä puhdistusta
  • ABS-muotoonvalettu sisäpuolisella äänisuojarakenteella
  • Ilmavirran säätö optimoi vaimennuksen kaikilla taajuuksilla
  • Suunniteltu käytettäväksi muiden henkilönsuojainten kanssa – helppo kiinnittää suojakypärään

Spesifikaatiot

Sankamikrofoni Ei

Bluetooth Ei

Ympäristönkuuntelu Ei

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Radio Ei

Ulkoinen liitäntä Ei

EAN 3094272

Suosittelemme