3M E-A-R TracersTuotenumero: 3094218

3M
Korvatulpat
nauhalla, 50 paria
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094218
Metallinpaljastimessa näkyvät korvatulpat matalalle melutasolle 32 dB SNR asti. Kestävät ja mukavat korvatulpat, joissa on kolme laippaa, jotka muotoutuvat korvien muotoon.
Prisjakt
3,40 €
Sis. ALV
Ei tilattavissa tällä hetkellä
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 3094218
Metallinpaljastimessa näkyvät korvatulpat matalalle melutasolle 32 dB SNR asti. Kestävät ja mukavat korvatulpat, joissa on kolme laippaa, jotka muotoutuvat korvien muotoon.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M E-A-R Tracer on metallinpaljastimessa näkyvät korvatulpat matalalle melutasolle 32 dB SNR asti. Tulppien ja nauhan sininen väri on helposti nähtävissä, ja se on ainoa väri, joka on luokiteltu non food -väriksi, joten nämä korvatulpat ovat optimaalisia elintarviketeollisuudelle.

3M E-A-R Tracers -tulpat ovat kestävät, mukavat ja metallinpaljastimessa näkyvät korvatulpat, joiden kolme laippaa mukautuvat korviesi muotoon ja muodostavat turvallisen akustisen tiivisteen, joka suojaa alhaisemmilta melutasoilta. Tulpat on CE-sertifioitu, hyväksytty standardin SS-EN 352-2 mukaisesti ja ne vähentävät melutasoa jopa 32 dB. E-A-R Tracers -tulppia on helppo käyttää, koska ne työnnetään korvaan ilman, että sinun tarvitsee rullata niitä, mikä tekee niistä erityisen hygieenisiä. Tulppa itsessään on sininen, ja siinä on sininen vinyylinauha, jossa on korkea näkyvyys – ainoa väri, joka on luokiteltu non food -väriksi. Tämä tekee korvatulpat optimaalisiksi elintarviketeollisuudelle. 3M E-A-R Tracers -korvatulpat sisältävät ei-rautapitoisen suodattimen ja täysin metallinpaljastimessa näkyvän nauhan, jonka avulla niitä voidaan seurata elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden tarkastuksissa. Nauha pitää tulpat yhdessä ja on kätevä, jos liikut usein meluisissa ympäristöissä. Tulpat ovat uudelleenkäytettäviä, pestäviä ja ne voidaan laittaa uudelleenkäytettävään pakkaukseen hygieenistä varastointia varten. Toimitetaan 50 korvatulpan pakkauksissa.
  • Vähentää melutasoa jopa 32 dB
  • Patentoitu muotoiltu Tri-Flange-rakenne tekee tulpista sopivat useimpiin korvakäytäviin
  • Sekä korvatulpat että nauha näkyvät metallinpaljastimessa
  • Korvatulppien pehmeät, joustavat laipat mukautuvat korvakäytävän muotoon ja muodostavat kolminkertaisen suojan melua vastaan
  • Vakaa ja pitkä varsi helpottaa asettamista ja irrottamista
  • Helppo pestä ja puhdistaa
  • Voidaan pestä miedolla pesuaineella jopa 50 kertaa
  • Yhteensopiva 3M E-A-Rfit Dual-Ear Validation Systemin kanssa
Tekniset tiedot 
NauhaKyllä
JäljitettävissäKyllä
MateriaaliTermoplasti
VäriSininen
Täyttää standardin EN 352
Terveys ja turvallisuusMelu

Spesifikaatiot

SNR-arvo 32 dB

Väri Sininen

EAN 5015415100424

Suosittelemme