3M Peltor WS ALERT XPVTuotenumero: 4018167

3M Peltor
Kuulonsuojain
päälakisanka, aurinkokennolataus, Bluetooth® MultiPoint
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4018167
Aurinkokennoilla latautuvat kuulonsuojaimet, joissa Bluetooth® MultiPoint -teknologia ja taustamelua vaimentava puomimikrofoni. Latautuvat mistä tahansa ympärillä olevasta valosta Powerfoyle™ -aurinkokennojen avulla. Kuulonsuojaimet auttavat suojaamaan sinua vaaralliselta melulta ja mahdollistavat handsfree-puhelut myös meluisissa ympäristöissä.
Uusi
Prisjakt
485,50 €
Sis. ALV
Yli 10 kpl varastossa | Lähetetään 24 tunnin sisällä!
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 4018167
Aurinkokennoilla latautuvat kuulonsuojaimet, joissa Bluetooth® MultiPoint -teknologia ja taustamelua vaimentava puomimikrofoni. Latautuvat mistä tahansa ympärillä olevasta valosta Powerfoyle™ -aurinkokennojen avulla. Kuulonsuojaimet auttavat suojaamaan sinua vaaralliselta melulta ja mahdollistavat handsfree-puhelut myös meluisissa ympäristöissä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

3M PELTOR WS ALERT XPV on aurinkokennoilla latautuvat kuulonsuojaimet, joissa Bluetooth® MultiPoint -teknologia ja taustamelua vaimentava puomimikrofoni. Kuulonsuojaimet auttavat suojaamaan sinua vaaralliselta melulta ja mahdollistavat handsfree-puhelut myös meluisissa ympäristöissä. Latautuvat mistä tahansa ympärillä olevasta valosta Powerfoyle™ -aurinkokennojen avulla, mikä mahdollistaa jatkuvan latauksen ja poistaa paristojen käyttämisen tarpeen.

WAP (Work Audio Profiles) tarjoaa uuden tavan säätää kuulonsuojaimien ääniasetuksia työympäristösi mukaan, jotta tilannetietoisuus paranee eri olosuhteissa. 3M Connected Equipment -mobiilisovelluksen avulla voit helposti mm. säätää kuulonsuojaimien asetuksia, tarkastaa akun tilan ja tutustua käyttöohjeisiin sekä oppaisiin (sovellus käytettävissä kaikilla pohjoismaisilla kielillä). WS ALERT XPV -kuulonsuojaimet tukevat myös OTA (over-the-air) -laitteistopäivitystä tuotteen käyttöiän pidentämiseksi. 3M PELTOR WS ALERT XPV -kuulonsuojaimet on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa.

Work Audio Profiles
WAP, Work Audio Profiles, mahdollistaa uuden tavan mukauttaa ympäristönkuuntelutoiminnon asetuksia työympäristön melutason mukaan. Toiminto tarjoaa neljä vaihtoehtoista ääniprofiilia erilaisia meluympäristöjä varten: A, B, C tai Off (kun ympäristönkuuntelutoimintoa ei tarvita).

Bluetooth® MultiPoint -teknologia mahdollistaa yhdistämisen jopa kahteen ulkoiseen Bluetooth-laitteeseen
Bluetooth® MultiPoint -teknologia, joka mahdollistaa yhteyden kahden ulkoisen Bluetooth®-laitteen kanssa handsfree-puheluita ja suoratoistoa varten. Saumattomasti toimiva Bluetooth® -yhteys (esim. puhelun aikana saat ilmoituksen toiseen puhelimeen saapuvista puheluista ja musiikin suoratoisto sammutetaan automaattisesti kun toiseen puhelimeen saapuu puhelu).

Käytännöllinen Push-to-Listen -toiminto
Ympäristön äänien kuunteluun tarkoitetun ja melutasoon mukautuvan ympäristönkuuntelutoiminnon ansiosta kuulemiseen liittyvä tilannetietoisuus on tehokkaampaa.

Push-to-listen-toiminto nostaa painiketta painamalla ympäristön äänien voimakkuutta ja sulkee meneillään olevan suoratoiston. Näin voit nopeasti reagoida ääniin, joita tarvitset kuulla ylläpitäen kuitenkin kuulon suojauksen (esim. keskustellessa kollegan kanssa).
 • Itselatautuva kuulonsuojain, jossa on saumattomasti integroitu aurinkokennomateriaali, joka muuntaa kaikenlaisen valon kestäväksi sähköenergiaksi sisä- ja ulkotiloissa
 • Laite latautuu mistä tahansa ympärillä olevasta valosta Powerfoyle™ -aurinkokennojen avulla
 • OTA (over-the-air) -laitteistopäivitys
 • WAP (Work Audio Profiles) tarjoaa uuden tavan säätää kuulokkeiden ääniasetuksia työympäristösi mukaan, jotta tilannetietoisuus paranee eri olosuhteissa
 • Monitoimipainike (valitse esiasetetuista toiminnoista)
 • Mobiilisovelluksen avulla voit helposti asettaa ja säätää kuulonsuojaimen toimintoja ja tarkistaa lataustilan (3M Connected Equipment -mobiilisovellus)
 • Qualcomm® aptX™ HD -adaptiivinen äänentoisto, joka mahdollistaa korkealaatuisen äänenlaadun Bluetooth®-yhteyden kautta
 • Ympäristön kuuleminen helposti ja välittömästi yhdellä painalluksella (Push-to-Listen -toiminto)
 • Automaattinen virrankatkaisu: Kuulonsuojain sammuu 4 tunnin käyttämättömyyden jälkeen säästääkseen akkua
 • Hygieniasarja (HY82) ja kuoret vaihdettavissa
 • Bluetooth® MultiPoint -teknologialla voit yhdistää kuulonsuojaimen yhteen tai kahteen ulkoiseen Bluetooth® -laitteeseen handsfree-puheluita ja suoratoistoa varten
 • Taustamelua vaimentava puomimikrofoni toistaa puheen selkeästi meluisissa ympäristöissä
 • Ympäristön äänien kuunteluun tarkoitetun ja melutasoon mukautuvan ympäristönkuuntelutoiminnon ansiosta kuulemiseen liittyvä tilannetietoisuus on tehokkaampaa
 • Valmistettu Ruotsissa (2 vuoden takuu)
 • Sertifioinnit: EN 352-1:2020, EN 352-4:2020, EN 352-6:2020, EN 352-8:2020

Toimituksen sisältö

 • 1 kpl hygieniasarja HY82
 • 1 kpl puomimikrofoni MT53N-14/1
 • 1 kpl tuulensuojus M995/2
 • 1 kpl Li-ioni-akku ACK012/1

Spesifikaatiot

Kypäräkiinnitys Ei

Sankamikrofoni Kyllä

SNR-arvo 30 dB

Väri Vihreä

Niskasanka Ei

Bluetooth Kyllä

Ympäristönkuuntelu Kyllä

Sisäänrakennettu radiopuhelin Ei

Sarja 3M Peltor WS Alert

Radio Ei

Päälakisanka Kyllä

EAN 04064035058166

Suosittelemme