Hultafors HBX-14-11-VTuotenumero: 2870342

Hultafors
Viilusaha
350 mm
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870342
Viilusahassa on 11 hammasta tuumalla, terän pituus 350 mm. Sahan mukana tulee ainutlaatuinen ja kestävä sekä vankka teränsuojus, joka on helppo asentaa ja irrottaa vain yhdellä kädellä.
Prisjakt
34,30 €
Sis. ALV
2 kpl varastossa | Lähetetään ti 2. huhtikuuta
Nopeat toimitukset
30 päivän palautusoikeus
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 2870342
Viilusahassa on 11 hammasta tuumalla, terän pituus 350 mm. Sahan mukana tulee ainutlaatuinen ja kestävä sekä vankka teränsuojus, joka on helppo asentaa ja irrottaa vain yhdellä kädellä.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus

Hultafors HBX-14-11-V -viilusaha tarkkaan sahaamiseen ja lattian asentamiseen. Sahassa on 1 mm paksuinen C75-teräksinen terä, mikä vähentää tärinää ja antaa vakaan, tarkan sekä suoran sahausjäljen. Terässä on säteen muotoinen kärki, joka helpottaa sahaamisen aloittamista levyn keskeltä. Terä on päällystetty ympäristöystävällisellä vahapohjaisella jauhemaalilla, mikä alentaa kitkan muodostumista, pienentää tärinää ja antaa hyvän ruosteensuojan.

Hultaforsin ainutlaatuinen terän hampaiden kolmevaihehionta tarjoaa tarkan ja erittäin tehokkaan suorituskyvyn useissa eri sahausmateriaaleissa. Tuloksena on tarkka leikkaus. Sahanterän hampaat on kovetettu antamaan pitkän käyttöiän ja hienon sahausleikkausjäljen, joten tämä tuote sopii erinomaisesti tarkkuutta vaativaan työhön. Kahva on ergonomisesti suunniteltu ja valmistettu kestävästä ABS-muovista, jossa kumipäällyste takaa erinomaisen pidon, tehon ja tarkkuuden.

Sahan mukana tulee ainutlaatuinen ja kestävä sekä vankka teränsuojus, joka on helppo asentaa ja irrottaa vain yhdellä kädellä. Teränsuojus suojaa sahan terää, mutta myös ympäristöä ja helpottaa varastoinnissa sekä kuljetuksessa. Terä on irrotettavissa ja helppo kierrättää. Kahva voidaan uudelleen kiinnittää HBX-varaosateriin (BX).
  • Ergonominen kumipäällysteinen kahva (uudelleenkäytettävä)
  • 1 mm:n paksuinen C75-teräksinen terä
  • Ainutlaatuinen terän hampaiden 3-vaihehionta
  • Vankka teränsuoja
  • Ympäristöystävällinen jauhevahapinnoite

Toimituksen sisältö

  • 1 kpl. Vankka teränsuojus (helppo asentaa/irrottaa yhdellä kädellä)
Tekniset tiedot: 
Hampaat/tuuma11
Terän pituus350 mm

Spesifikaatiot

Terän pituus 350 mm

EAN 7317845907313

Arvosteluita

Suosittelemme